Πρώην υπάλληλος συνεταιρισμού για χρέη στο Δημόσιο

Νέα σύλληψη

02/11/2012 - 15:28

Ένας υπερήλικας, 84 ετών, πρώην υπάλληλος αγροτικού συνεταιρισμού, συνελήφθη χθες στο Πλωμάρι για χρέη στο Δημόσιο ύψους 67,5 χιλιάδων ευρώ. Η είδηση έκανε τεράστια αίσθηση, τόσο για την ηλικία του συλληφθέντος όσο και για την ιδιότητα του πρώην συνεταιριστικού υπαλλήλου.

Ένας υπερήλικας, 84 ετών, πρώην υπάλληλος αγροτικού συνεταιρισμού, συνελήφθη χθες στο Πλωμάρι για χρέη στο Δημόσιο ύψους 67,5 χιλιάδων ευρώ. Η είδηση έκανε τεράστια αίσθηση, τόσο για την ηλικία του συλληφθέντος όσο και για την ιδιότητα του πρώην συνεταιριστικού υπαλλήλου. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο συλληφθείς είχε διατελέσει στη διοίκηση του Β΄ Συνεταιρισμού Πλωμαρίου. Ωστόσο δε διευκρινίζεται αν το οφειλόμενο ποσό αφορά σε χρέη του συνεταιρισμού, ή προσωπικά του χρέη.

Τις προηγούμενες ημέρες, το δικαστήριο είχε δώσει τη δυνατότητα στο Β΄ Συνεταιρισμό του Πλωμαρίου να εξοφλήσει τις υποχρεώσεις του προς το Δημόσιο μέχρι τον προσεχή Απρίλιο. Κατά συνέπεια, δε δικαιολογείται νέα σύλληψη για την ίδια υπόθεση. Επιπλέον, το ποσό που διεκδικεί το Δημόσιο από το Συνεταιρισμό είναι 47.000 ευρώ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey