Συνελήφθη ο 36χρονος της Αγιάσου

Οπλοφόρος… υπαξιωματικός!

09/10/2012 - 15:48

Συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα στην Αγιάσο ο 36χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναζητούνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας 41χρονου.

Συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα στην Αγιάσο ο 36χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναζητούνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας 41χρονου.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης 12 Σεπτεμβρίου, στην Αγιάσο, ο 41χρονος βρέθηκε τραυματισμένος στο πρόσωπο, ευτυχώς ελαφρά, από τα σκάγια του κυνηγετικού όπλου ενός 36χρονου υπαξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε τότε αμέσως με ασθενοφόρο τού ΕΚΑΒ στο Βοστάνειο, όπου νοσηλεύτηκε, και ξεκίνησε η αναζήτηση του δράστη που μέχρι την περασμένη Παρασκευή αναζητούνταν, ενώ εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ας σημειωθεί ότι δράστης και θύμα στο παρελθόν είχαν απασχολήσει τις Αρχές για διάφορες παραβατικές συμπεριφορές, που αφορούν κλοπές, ναρκωτικά κ.λπ..

Εντύπωση προκαλεί όμως το ότι παρά τη συγκεκριμένη παραβατική συμπεριφορά, ο 36χρονος συνέχιζε να υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία.

Τα αίτια της επίθεσης του 36χρονου προς το 41χρονο διερευνώνται ακόμη και οι Αρχές συνεχίζουν να περιορίζονται στο να περιγράφουν ως «προσωπικές διαφορές» τα αίτια των πυροβολισμών. Μετά τη σύλληψή του, ο δράστης παραδόθηκε στις στρατιωτικές αρχές προκειμένου να οδηγηθεί σε στρατιωτικό εισαγγελέα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey