Κλέφτες μετάλλου…

26/09/2012 - 15:06

Ένα μεταλλικό σφυρί, εξάρτημα σκαπτικού μηχανήματος, αξίας περίπου 6.000 ευρώ, είχε κλέψει στα μέσα του περασμένου Αυγούστου ένας 35χρονος στα Πάμφιλα και το οποίο στη συνέχεια πούλησε σε επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλου.

Ένα μεταλλικό σφυρί, εξάρτημα σκαπτικού μηχανήματος, αξίας περίπου 6.000 ευρώ, είχε κλέψει στα μέσα του περασμένου Αυγούστου ένας 35χρονος στα Πάμφιλα και το οποίο στη συνέχεια πούλησε σε επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλου. Το μεσημέρι της Παρασκευής αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης εξιχνίασαν την υπόθεση, για την οποία τώρα κατηγορούνται τόσο ο 33χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας ανακύκλωσης, όσο και ο 60χρονος πατέρας του δράστη, που ανέλαβε και την πώληση του μεταλλικού αντικειμένου.

Η κλοπή έγινε τις βραδινές ώρες της 21ης προς 22ας του Αυγούστου, οπότε ο 35χρονος έκλεψε το μεταλλικό σφυρί από το σκαπτικό μηχάνημα ενός 41χρονου, που βρισκόταν σε υπαίθριο χώρο των Παμφίλων και η αξία του οποίου υπολογίζεται στα 6.000 ευρώ.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως ο 35χρονος παρέδωσε το εξάρτημα που είχε κλέψει, στον 60χρονο πατέρα του, ο οποίος με τη σειρά του το πούλησε στις 13 Σεπτεμβρίου σε επιχείρηση ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων, ιδιοκτησίας του 33χρονου, έναντι 270 περίπου ευρώ.

Το μεταλλικό σφυρί, το οποίο βρέθηκε σε χώρο της επιχείρησης ανακύκλωσης, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σε βάρος του δράστη, του πατέρα του και του ιδιοκτήτη της επιχείρησης ανακύκλωσης σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, της αποδοχής και της διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey