Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά

03/08/2012 - 16:35

Έναν 37χρονο και ένα 48χρονο συνέλαβαν οι Αρχές χτες το πρωί στο λιμάνι της Μυτιλήνης, αφού κατά τον έλεγχο που τους έγινε, βρέθηκαν πάνω τους ηρωίνη και διάφορα ναρκωτικά χάπια.

Έναν 37χρονο και ένα 48χρονο συνέλαβαν οι Αρχές χτες το πρωί στο λιμάνι της Μυτιλήνης, αφού κατά τον έλεγχο που τους έγινε, βρέθηκαν πάνω τους ηρωίνη και διάφορα ναρκωτικά χάπια.
Και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν κατά την αποβίβασή τους από επιβατηγό πλοίο. Πιο συγκεκριμένα, στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκαν, χωρίς ιατρική συνταγή, 10 δισκία «Lexotanil» των τριών γραμμαρίων και 24 δισκία «Cannabis». Αντίστοιχα, στην κατοχή του 48χρονου βρέθηκαν δύο πλαστικές συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους πέντε γραμμαρίων, καθώς και μία πλαστική συσκευασία που περιείχε ένα δισκίο «Suboxol» των οκτώ γραμμαρίων.
Εφαρμόστηκε η διαδικασία του αυτοφώρου και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης διενεργεί προανακρίσεις για τις δύο υποθέσεις, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Σύγκρουση δικυκλιστή με… άλογο!
Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο 17ο χλμ. της επαρχιακής οδού Μυτιλήνης - Καλλονής, όταν η μοτοσυκλέτα 28χρονου με κατεύθυνση την Καλλονή, συγκρούστηκε με άλογο που βρισκόταν στο μέσον του οδοστρώματος.
Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δικυκλιστή, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Βοστάνειο, όπου και νοσηλεύεται.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος ερευνώνται μέσω προανάκρισης που διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

Δενδρύλλια και στη Λήμνο
Τρία δενδρύλλια ινδικής κάνναβης εντόπισαν οι Αρχές της Λήμνου χτες το πρωί, στην αγροτική περιοχή «Κέδρος».
Η αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, ανέδειξε και εκρίζωσε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,19 μ., 0,17 μ. και 0,20 μ., καλλιεργούμενα από άγνωστο άτομο στη συγκεκριμένη αγροτική τοποθεσία.
Τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράση, για καλλιέργεια δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας Λήμνου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey