Σύλληψη 43χρονου στην Αχλαδερή, για καλλιέργεια κάνναβης

18 δενδρύλλια, υπό σκιάν…

11/07/2012 - 15:02

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά 18 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσε ένας 43χρονος στην Αχλαδερή, που χτες Τρίτη συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά 18 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσε ένας 43χρονος στην Αχλαδερή, που χτες Τρίτη συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.

Ο 43χρονος κάτοικος της Αχλαδερής, που σύμφωνα με πληροφορίες διατηρεί ταβέρνα στην περιοχή, είχε φροντίσει να καμουφλάρει τη φυτεία του όσο πιο καλά μπορούσε, τοποθετώντας πάνω από τα δενδρύλλια ειδικό πλέγμα, που δεν άφηνε να φαίνονται αυτά από ψηλά ή από τις πλευρές του αγροκτήματός του.

Ωστόσο, μετά από πληροφορίες που είχε η Δίωξη Ναρκωτικών, κατάφερε να εντοπίσει χτες το μεσημέρι τα 18 δενδρύλλια, ύψους από 1,35 έως 2,40 μέτρων, που ο ίδιος ισχυρίστηκε πως καλλιεργούσε για προσωπική χρήση.

Οι άνδρες της Δίωξης συνέλαβαν το 43χρονο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ ο ίδιος, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν, τόσο για υποθέσεις με ναρκωτικές ουσίες όσο και για οπλοκατοχή κι έχει καταδικαστεί, πρόκειται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.




… και άλλη σύλληψη, για δύο δενδρύλλια στα Δάφια

Μια ημέρα πριν, συνελήφθη και στα Δάφια ένας 47χρονος, για καλλιέργεια δύο δενδρυλλίων κάνναβης.

Η σύλληψή του έγινε μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, που εντόπισαν τον ίδιο να καλλιεργεί τα δύο δενδρύλλια ύψους 58 και 60 εκατοστών, σε αγροτική θαμνώδη περιοχή.
Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς, που έχει επίσης απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey