Εκτός κινδύνου ο 81χρονος

10/05/2012 - 15:48

Εκτός κινδύνου βρίσκεται ο 81χρονος οδηγός τρικύκλου που νωρίς προχθές το απόγευμα συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο στη διασταύρωση της Εθνικής Οδού Μυτιλήνης - Καλλονής με το δρόμο που οδηγεί προς Μόρια.

Εκτός κινδύνου βρίσκεται ο 81χρονος οδηγός τρικύκλου που νωρίς προχθές το απόγευμα συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο στη διασταύρωση της Εθνικής Οδού Μυτιλήνης - Καλλονής με το δρόμο που οδηγεί προς Μόρια. Ο ηλικιωμένος οδηγός νοσηλεύτηκε στην Εντατική του Βοστάνειου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως οι τραυματισμοί του δεν ενέχουν κίνδυνο για τη ζωή του, ενώ η Τροχαία διερευνά τώρα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύγκρουση.
 
Ο 81χρονος οδηγός του τρικύκλου μάρκας «Piaggio» βρισκόταν στη διασταύρωση του 11ου χλμ. Μυτιλήνης - Καλλονής και επιχειρούσε να στρίψει προς τη Μόρια, όταν έπεσε πάνω του διερχόμενο Ι.Χ. μάρκας «Seat» που οδηγούσε 43χρονος, επίσης κάτοικος Μυτιλήνης.

Η σφοδρή σύγκρουση εκσφενδόνισε το τρίκυκλο και τον οδηγό του στα περίπου 200 μέτρα από το σημείο και προκάλεσε την ανάφλεξη του οχήματος, που κατέληξε στην άκρη του οδοστρώματος και μέσα στα γύρω χόρτα, τα οποία επίσης πήραν φωτιά.

Ο 43χρονος οδηγός του αυτοκινήτου δεν υπέστη σωματικές βλάβες, ενώ η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τον 81χρονο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey