Ιερόσυλοι κατά των Αγίων Πατέρων

10/04/2012 - 17:13

Άνω κάτω έκαναν το ναό των Αγίων Πατέρων στον Άνω Χάλικα οι κλέφτες που μπήκαν μέσα τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας. Ο εφημέριος του ναού, π. Στρατής Γιουσμάς, άνοιξε την κεντρική είσοδο του ναού στις 7:20 το πρωί κι αμέσως διαπίστωσε ότι η πλαϊνή είσοδος του ναού είχε παραβιαστεί με λοστό.

Άνω κάτω έκαναν το ναό των Αγίων Πατέρων στον Άνω Χάλικα οι κλέφτες που μπήκαν μέσα τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας. Ο εφημέριος του ναού, π. Στρατής Γιουσμάς, άνοιξε την κεντρική είσοδο του ναού στις 7:20 το πρωί κι αμέσως διαπίστωσε ότι η πλαϊνή είσοδος του ναού είχε παραβιαστεί με λοστό. Οι κλέφτες που μπήκαν στο ναό, πήραν από το παγκάρι περίπου 200 ευρώ και άλλα 300 περίπου από το ταμείο της ενοριακής εστίας για τους απόρους.

Οι κλέφτες δεν αρκέστηκαν σε αυτά και έψαξαν όλο το ναό, προκαλώντας ζημιές στην Αγία Τράπεζα, τις βιβλιοθήκες και τα παγκάρια.

Οι ζημιές που προκάλεσαν στο ναό, ήταν μεγαλύτερης αξίας από τα χρήματα που πήραν, δήλωσε στο «Ε» ο π. Στρατής και προσθέτει: «Καλύτερα να μας ζητούσαν τα χρήματα για να αποφεύγαμε τις ζημιές. Έτσι κι αλλιώς, για τους φτωχούς και τους απόρους της Ενορίας μας προορίζονταν.»

Η πληθώρα των αποτυπωμάτων που βρήκε η Αστυνομία στα παγκάρια, δε δίνει ελπίδες ότι θα εντοπισθούν γρήγορα οι δράστες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey