Φωτοσχόλιο 30-04-22

01/05/2022 - 09:00

Οι φωτογραφίες από τη παραλία στη περιοχή μεταξύ Braccera και λιμανάκι παλιού αεροδρομίου που μας έστειλε η Νάνα Παυλακέλλη, πραγματικά μας άφησαν άφωνους! Θέλοντας να ευαισθητοποιήσει αρχές και αρμόδιες υπηρεσίες μας γράφει και το μεταφέρουμε:  

«Δεν είναι μόνο η θλιβερή απόλυτη εγκατάλειψη του τόπου...Δεν είναι μόνο η εδώ και 50 χρόνια συστηματική και σταδιακή καταπάτηση του χώρου. Δεν είναι μόνο τα άπειρα σκουπίδια. 

Είναι που και φέτος όπως και πέρυσι, ο εκεί, κατά τα άλλα συμπαθέστατος για τη δραστηριοποίησή του, επιχειρηματίας «τακτοποίησε» το χώρο του, σπρώχνοντας ωστόσο παραπέρα αριστερά και δεξιά, σε μεγάλα βουνά τα φύκια, καλύπτοντας τα ελάχιστα «λιβαδάκια» με τα «μη με λησμόνει» που έχουν πλέον επιβιώσει στη περιοχή και κυρίως... καταστρέφοντας την υποτυπώδη εναπομείνασα παραλιούλα εξορισμένων λουομένων, πριν το λιμανάκι της «Αγ. Παρασκευής». 

Γιατί και προφανώς τα βουνά των φυκιών, με το πρώτο εκεί δυνατό αέρα και κυματισμό σκορπίζονται, καταλήγοντας να αναδιαμορφώνονται σε απότομα τεράστια φυσικά αναχώματα, όπου σκάει το κύμα, που δυστυχώς, μόνο με βίντζι ο λουόμενος μπορεί να τα κατέβει για να μπει στη θάλασσα... 

Αλήθεια τι θέση να έχουν άραγε για τις εν λόγω επεμβάσεις οι αρμόδιες Υπηρεσίες σχετικών ελέγχων;», αναρωτιέται η επιστολογράφος και μαζί με αυτή και εμείς! 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey