Συνάντηση για το μεταφορικό ισοδύναμο

12/04/2017 - 09:07

Ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Γιαννέλλης συναντήθηκε χθες με τους καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου Νικόλαο Σουλακέλλη και Αθανάσιο Κίζο προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την υλοποίηση της πρότασής του για εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου σε όλα τα νησιά της χώρας κάτω των 1.000 κατοίκων σε πρώτη φάση. Ήταν η τρίτη συνάντηση που έγινε για το θέμα αυτό.

Οι καθηγητές παρουσίασαν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν και ανακοίνωσαν ότι συγκρότησαν ομάδα εργασίας αποτελούμενη από τους καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου Αθανάσιο Κίζο, Μαρία Λεκάκου, Νίκο Σουλακέλλη, Ιωάννη Σπιλάνη και Μιχάλη Βαΐτη. Επιπλέον, το έργο τους θα συνδράμει μια ειδική ομάδα εξωτερικών συνεργατών με στόχο την εφαρμογή της πρότασης. Φορέας υλοποίησης της σχετικής μελέτης θα είναι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Η πρόταση του κ. Γιαννέλλη έχει εγκριθεί τόσο από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή όσο και από τον υφυπουργό Νεκτάριο Σαντορινιό. Η επόμενη σύσκεψη θα γίνει στο γραφείο του υφυπουργού Ναυτιλίας κ. Σαντορινιό για ενημέρωσή του και λήψη των περαιτέρω αποφάσεων.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey