Για το δρόμο Καλλονής - Σιγρίου

20/06/2017 - 19:34

Την ανάγκη να ξεμπλοκαριστεί και να ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του δρόμου Καλλονής - Σιγρίου, υπογραμμίζει η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, και δι’ αυτού στην αρμόδια επιτροπή.

Η κατασκευή του νέου οδικού άξονα Καλλονής - Σιγρίου αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη της Δυτικής Λέσβου. Η Ένωση Ξενοδόχων δηλώνει την ανησυχία για τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Σπίρτζη, ο οποίος παρέπεμψε την απόφαση για συνέχιση ή μη του έργου, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

«Τούτη η διαζευκτική “λύση” μας… τρομάζει:  Αν συμβεί το χειρότερο, το δυτικό τμήμα του νησιού χάνει κάθε ελπίδα ανάπτυξης, συμπαρασύροντας ολόκληρη τη Λέσβο!

Συνέπεια μιας τέτοιας αρνητικής εξέλιξης, θα ‘ναι κι η οριστική απώλεια και του άλλου ζωτικής σημασίας αναπτυξιακού έργου, του Λιμανιού Σιγρίου, που προσδοκούσαμε με την κατασκευή του, να εξασφαλιστεί η σύνδεσή του, τόσο με το υπόλοιπο νησί όσο και με την υπόλοιπη Ελλάδα, ως δυτική πύλη της Λέσβου και μελλοντικού διαμετακομιστικού Εμπορικού Κέντρου, όραμα 10ετιών!», τονίζει η Ένωση Ξενοδόχων.

 

 

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey