Τέλος ο Κατζανός από την ΔΕΔΑΠΑΛ, εκτός σχήματος (από επιλογή) ο Στρ. Τζιμής, επιστροφή Τσουπή και αναβάθμιση Τ. Βέρρου, Γ. Αμπουλού και Π. Κατσαβέλλη

Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός τυ Γαληνού με πολλές εκπλήξεις!

26/02/2017 - 15:59

Ο κύβος… ερρίφθη για τον δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό, ο οποίος τελικά ανακοίνωσε χθες, στην έκτακτη ενδοπαραταξιακή συνεδρίαση που συγκάλεσε στο Παλαιό Δημαρχείο τον περίφημο ανασχηματισμό της δημοτικής του αρχής. Ένας ανασχηματισμός που επεφύλασσε τελικά και αρκετές εκπλήξεις με επιλογές που ομολογουμένως δεν είχαν «αγγίξει» τα ρεπορτάζ των εκτιμήσεων που καταγράφτηκαν από τον τύπο όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο κύβος… ερρίφθη για τον δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό, ο οποίος τελικά ανακοίνωσε χθες, στην έκτακτη ενδοπαραταξιακή συνεδρίαση που συγκάλεσε στο Παλαιό Δημαρχείο τον περίφημο ανασχηματισμό της δημοτικής του αρχής. Ένας ανασχηματισμός που επεφύλασσε τελικά και αρκετές εκπλήξεις με επιλογές που ομολογουμένως δεν είχαν «αγγίξει» τα ρεπορτάζ των εκτιμήσεων που καταγράφτηκαν από τον τύπο όλο το προηγούμενο διάστημα. Με πιο μεγάλη ίσως εκείνη που αφορά στην ΔΕΔΑΠΑΛ, όπου πρόεδρός της δεν θα είναι πλέον Γιώργος Κατζανός (παραμένει αντιδήμαρχος Καθαριότητας αλλά πλέον και Ευεργέτουλα), αλλά θα τον διαδεχτεί ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Μανταμάδου, Στέφανος Αποστόλου. Στα αξιοσημείωτα των αλλαγών και η δυναμική επιστροφή του Παναγιώτη Τσουπή στην αντιδημαρχία Οικονομικών αλλά και η αναβάθμιση του αντιδημάρχου Καλλονής Ταξιάρχη Βέρρου, που αναλαμβάνει πλέον και τις «ευαίσθητες» περιοχές της Πέτρας και του Μολύβου ο τουρισμός των οποίων έχει πληγεί.

Αλλαγή σκυτάλης βάσει των ανακοινώσεων του δημάρχου προκύπτει και στο Νομικό Πρόσωπο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού όπου ενεργοποιείται ο Δημήτρης Αλεξίου αντί του Μιχάλη Ταμβακέλλη, ενώ στην Τεχνική Υπηρεσία και την σχετική αντιδημαρχία μετακομίζει ο Κώστας Κατσαρός, αντί του Στρατή Τζιμή. Με τον τελευταίο να αρνείται κάποια άλλη θέση στη δημοτική αρχή και να επιλέγει να μείνει εκτός της εκτελεστικής επιτροπής. Στις θέσεις τους με «κουτσουρεμένες» όμως αρμοδιότητες, παρέμειναν ο Νίκος Καρασάββας ως αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής χωρίς όμως την αρμοδιότητα Πρασίνου και ο Κώστας Αστυρακάκης ως αντιδήμαρχος πλέον μόνο Πολιτισμού και όχι και Τουρισμού. Τα νέα πρόσωπα στις αντιδημαρχίες, είναι ο Γιάννης Αμπουλός ως αντιδήμαρχος Αυτεπιστασίας και ο Παναγιώτης Κατσαβέλλης ως αντιδήμαρχος πλέον Παιδείας.

Το «Ε» με αναλυτικό ρεπορτάζ θα σας ενημερώσει την Τρίτη για όλα όσα αφορούν στο περιβόητο ανασχηματισμό καθώς και για τα κομμάτια του παζλ αυτού, που ακόμα δεν έχουν συμπληρωθεί…

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey