Αύριο ολοκληρώνεται η διανομή

400 κιλά κρέατος στους ωφελούμενους του Δήμου

20/12/2016 - 13:48

Ολοκληρώνοντας την ενίσχυση με τρόφιμα των ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου, για το έτος 2016, o Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, ξεκίνησε τη Δευτέρα και θα συνεχίσει έως και αύριο Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, τη διανομή κρέατος, με στόχο να μην λείπει τίποτα απ’ το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και των απόρων δημοτών.

 

Ολοκληρώνοντας την ενίσχυση με τρόφιμα των ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου, για το έτος 2016, o Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, ξεκίνησε τη Δευτέρα και θα συνεχίσει έως και αύριο Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, τη διανομή κρέατος, με στόχο να μην λείπει τίποτα απ’ το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και των απόρων δημοτών.

Όλοι όσοι διαθέτουν την ανανεωμένη κάρτα Δικαιούχου του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με ισχύ από το Δεκέμβριο 2016 μέχρι και το Δεκέμβριο 2017, έχουν ειδοποιηθεί προκειμένου να προσέλθουν για την παραλαβή του.

Θα διανεμηθούν 400 κιλά κρέατος, τα οποία προσέφερε η γνωστή Ποτοποιία της ΕΠΟΜ - Pernod Ricard Hellas, μετά από αίτημα του Οργανισμού.

Εκ μέρους της δημοτικής αρχής και όλων των απόρων δημοτών, η αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Οργανισμού, Αναστασία Αντωνέλλη, ευχαριστεί την Ποτοποιία, ελπίζοντας το παράδειγμα της να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες, εμπορικές επιχειρήσεις, σύλλογοι και ιδιώτες. Ευχαριστεί επίσης, τους μαθητές και καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ, για την πρωτοβουλία τους να συγκεντρώσουν τρόφιμα και να τα παραδώσουν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

«Έχουμε πει και δεν θα σταματήσουμε να λέμε ότι, όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα για περισσότερους συνανθρώπους μας, που μας έχουν ανάγκη!» καταλήγει.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey