H Δήμαρχος Αη Στράτη ευχαριστεί την Περιφέρεια

02/11/2016 - 17:45

Ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου, είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κκ.Ιερώνυμο και τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης και Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ.Αλέξη Τσίπρα στο νησί του  Αγίου Ευστρατίου την 28η Οκτωβρίου 2016, ημέρα εορτασμού της εθνικής μας επετείου.

Ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου, είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κκ.Ιερώνυμο και τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης και Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ.Αλέξη Τσίπρα στο νησί του  Αγίου Ευστρατίου την 28η Οκτωβρίου 2016, ημέρα εορτασμού της εθνικής μας επετείου.

 Η Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιου του νησιού, ευχαριστούν την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, και ειδικότερα την Περιφερειάρχη κα Χ. Καλογήρου, διότι με πρωτοβουλία της ίδιας πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη αυτή, καθώς επίσης και  για την πολύτιμη βοήθειά της σε θέματα που αφορούν το νησί μας.

Η πολύ καλή συνεργασία των δύο φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης συνεχίζεται με όφελος πάντα το συμφέρον των ακριτών του τόπου μας. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey