Διοργανώνει ο σύλλογος «Περί οίνου ο λόγος»

«Bring Your Own Bottle» το Σάββατο

13/10/2016 - 14:18

Μια διαφορετική βραδιά γευσιγνωσίας οίνου διοργανώνει ο σύλλογος «Περί οίνου ο λόγος». Πρόκειται για το 3o «BringYourOwnBottle» («Φέρε το δικό σου μπουκάλι κρασί»), που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ, στην ταβέρνα «Τα Καρντάσια», στο φανάρι της Μυτιλήνης.

 

Μια διαφορετική βραδιά γευσιγνωσίας οίνου διοργανώνει ο σύλλογος «Περί οίνου ο λόγος». Πρόκειται για το 3o «BringYourOwnBottle» («Φέρε το δικό σου μπουκάλι κρασί»), που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ, στην ταβέρνα «Τα Καρντάσια», στο φανάρι της Μυτιλήνης.

Το «Bring Your Own Bottle» (ΒΥΟΒ), είναι ένας διαδεδομένος θεσμός στις χώρες της Ευρώπης, που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες των καταστημάτων εστίασης, να απολαύσουν το κρασί που τους αρέσει σε συνδυασμό με τις γεύσεις που προσφέρει κάθε επιχείρηση. Όσοι συμμετέχουν στο «Bring Your Own Bottle», το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να απευθυνθούν στην κάβα τους και να επιλέξουν το κρασί που επιθυμούν να απολαύσουν τη βραδιά της εκδήλωσης.

Στόχος του Συλλόγου είναι, εκτός των άλλων, το 3ο ΒΥΟΒ της Λέσβου, να αποτελέσει ευκαιρία για να έρθουν κοντά τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου σε μια εκδήλωση - γιορτή του επώνυμου εμφιαλωμένου κρασιού.

Τα κρασιά θα καταγραφούν ώστε να εξαχθούν στατιστικά συμπεράσματα για τις προτιμήσεις των μελών και φίλων του Συλλόγου.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στην σελίδα του Συλλόγου και στα τηλέφωνα: Δημήτρης Διρχαλίδης 6932-121639, Παρασκευάς Ψάνης 6978-838612 και Νίκος Μανάβης 6972-728845.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey