Οικοδέσποινα, η κτηνίατρος Μυρσίνη Τουρβαλή!

Πρώτο Φεστιβάλ Γάτας!

12/09/2014 - 19:42

Το πρώτο Φεστιβάλ Γάτας στη χώρα μας, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, ανοίγει τις πόρτες του σήμερα και αύριο στην Ελευσίνα, με «οικοδέσποινα» ως κτηνίατρο τη Μυρσίνη Τουρβαλή.

Το πρώτο Φεστιβάλ Γάτας στη χώρα μας, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, ανοίγει τις πόρτες του σήμερα και αύριο στην Ελευσίνα, με «οικοδέσποινα» ως κτηνίατρο τη Μυρσίνη Τουρβαλή.

Για τη διάκριση η κ. Τουρβαλή δηλώνει στο «Ε»: «Είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός και δίνει τη δυνατότητα περισσότερης προσοχής στις γάτες, για τις οποίες δεν έχουμε τόσες πληροφορίες όπως για τα σκυλιά. Επίσης είναι πολύ ενδιαφέρον ότι στο διαγωνισμό δε λαμβάνουν μέρος μόνο φυλές, αλλά και άλλες γάτες, καθώς και αδέσποτες».

Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται ένα τέτοιο φεστιβάλ. Μέχρι τώρα είχαμε διαγωνισμούς μορφολογίας καθαρόαιμων γατών που είχαν συγκεκριμένο χαρακτήρα και απευθύνονταν σε πολύ κλειστό κύκλο. Οτιδήποτε αφορά στο αγαπημένο αιλουροειδές κατοικίδιο, υπάρχει στο συγκεκριμένο Φεστιβάλ, στο οποίο παίρνουν μέρος 16 σπάνιες φυλές γάτας, τρία φιλοζωικά σωματεία, 20 εθελοντές, ενώ διοργανώνονται γιορτή υιοθεσίας, ομαδικές δραστηριότητες για παιδιά και για όλη την οικογένεια. Θεματικό face-painting, διαγωνισμός ζωγραφικής, ενημερωτικές ομιλίες και παρουσιάσεις συμπληρώνουν το πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

Το συγκεκριμένο Φεστιβάλ είναι μέρος των «Αισχυλίων» που διοργανώνει ο Δήμος Ελευσίνας, ο οποίος και το υποστηρίζει ευγενικά. Η γενική είσοδος είναι στα δύο ευρώ, ενώ η είσοδος για τα παιδιά είναι δωρεάν.

Χαρίζονται

Ο Βίκτωρας βρέθηκε στο δρόμο προς Φυκιότρυπα λίγο πιο μετά από τους χειμερινούς κολυμβητές. Είναι περίπου 4 μηνών και θα γίνει μεσαίου μεγέθους και ταιριάζει πολύ σε μια οικογένεια. Έχει μάθει και την τουαλέτα του. Ονομάστηκε έτσι γιατί κέρδισε το θάνατο. Πληροφορίες: μήνυμα στο inbox της «Κιβωτού» Μυτιλήνης στο Facebook ή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Αυτός ο σοκολατοκούταβος βρέθηκε παρατημένος στη Μυτιλήνη και κυκλοφορεί αδέσποτος, κινδυνεύοντας καθημερινά. Όμως του αξίζει η δική του οικογένεια. Είναι περίπου 1 έτους, γύρω στα 10 κιλά και δε θα μεγαλώσει παραπάνω. Πληροφορίες: μήνυμα στο inbox της «Κιβωτού» Μυτιλήνης στο Facebook ή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η φάτσα είναι ένα από τα πολλά ενήλικα αδέσποτα της Μυτιλήνης, που συνεχίζει να περιμένει το δικό του σπιτάκι. Είναι περίπου 3 χρόνων, γύρω στα 20 κιλά, στειρωμένη και κινδυνεύει καθημερινά από τα αυτοκίνητα. Πληροφορίες: μήνυμα στο inbox της «Κιβωτού» Μυτιλήνης στο Facebook ή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Είναι περίπου 1,5 χρόνου είναι γύρω στα 25 κιλά, που κινδυνεύει καθημερινά από τα αυτοκίνητα. Πληροφορίες: μήνυμα στο inbox της «Κιβωτού» Μυτιλήνης στο Facebook ή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ο Λάρρυ και η Λάρα είναι δύο αγαπημένα αδελφάκια που βρέθηκαν παρατημένα στην περιοχή των Δαφίων Λέσβου (ο Λάρρυ είναι με το καφέ χρώμα, ενώ η Λάρα με το άσπρο). Είναι περίπου 5 μηνών και πολύ φιλικά. Πληροφορίες: μήνυμα στο inbox της «Κιβωτού» Μυτιλήνης στο Facebook ή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


H «Μιλού» είναι μια γλυκύτατη, στειρωμένη σκυλίτσα περίπου 2 ετών, μεσαίου μεγέθους. Είναι πολύ χαδιάρα και πανέξυπνη. Πληροφορίες: μήνυμα στο inbox της «Κιβωτού» Μυτιλήνης στο Facebook ή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey