Θερινός κινηματογράφος σε Μόλυβο και Ερεσό

06/06/2014 - 14:45

Αν και ο καιρός έχει τους δικούς του ρυθμούς, μετατρέποντας το φετινό Ιούνιο σε… 

Αν και ο καιρός έχει τους δικούς του ρυθμούς, μετατρέποντας το φετινό Ιούνιο σε… Φεβρουάριο, όλα δείχνουν τελικά ότι η μηχανή προβολής στο «Cine Αρίων» στο Μόλυβο και στο «Cine Σαπφώ» στη Σκάλα Ερεσού θα ξεκινήσει επισήμως τη λειτουργία της το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα το Σάββατο 7 Ιουνίου, για να μας χαρίσει και φέτος υπέροχα κινηματογραφικά βράδια κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Η συνεχής παρουσία των θερινών κινηματογράφων στο Μόλυβο και τη Σκάλα Ερεσού οδηγεί τους οικισμούς στην κορυφή της διασκέδασης για τους ντόπιους και τους εκεί παραθεριστές.

«Όπως κάθε χρονιά, έτσι και το χειμώνα που πέρασε, φροντίσαμε την αυλή μας, τα λουλούδια μας, τον εξοπλισμό μας, παρακολουθήσαμε ταινίες, ενημερωθήκαμε για όσες θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι και με γρήγορους ρυθμούς ολοκληρώνουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες για να σας υποδεχθούμε ξανά σε ένα φιλόξενο περιβάλλον», λένε οι διοργανωτές.

Οι πρώτες ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα, είναι ο νέος «Amazing Spiderman» και ο «Νώε». Οι προβολές θα γίνονται καθημερινά στις 9:30 το βράδυ, ενώ συνεχής ενημέρωση για τις προβολές θα υπάρχει στις ηλεκτρονικές σελίδες των θερινών κινηματογράφων «Cine Αρίων» και «Cine Σαπφώ» στο Facebook.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey