Δεύτερη μέρα Λεσβιακού Καρναβαλιού

28/02/2014 - 16:11

Δεύτερη μέρα για το Λεσβιακό Καρναβάλι σήμερα. Από την κεντρική αγορά της Ερμού θα παρελάσουν τα καρναβαλικά σχήματα του Παλαιοκήπου με τρία σκετσάκια, τα άρματα της Άντισσας και οι κανταδόροι του Συλλόγου «Νίκος Σκαλκώτας», συνοδεία ακορντεόν και κιθάρας!

Δεύτερη μέρα για το Λεσβιακό Καρναβάλι σήμερα. Από την κεντρική αγορά της Ερμού θα παρελάσουν τα καρναβαλικά σχήματα του Παλαιοκήπου με τρία σκετσάκια, τα άρματα της Άντισσας και οι κανταδόροι του Συλλόγου «Νίκος Σκαλκώτας», συνοδεία ακορντεόν και κιθάρας! Κατά τη διάρκεια των δρωμένων, κάποια μαγαζιά θα έχουν ετοιμάσει κέρασμα με λικέρ και φοντάν, όπως συνηθίζεται σύμφωνα με το έθιμο.

Οι σύλλογοι και οι θεατρικές ομάδες του Πολιχνίτου και του Παλαιοκήπου θα καταλήξουν στο Δημοτικό Θέατρο, όπου θα παρουσιάσουν πέντε σκετς, ενώ θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της ορχήστρας του Γιώργου Αδαμπαντά επί σκηνής και χορευτικά με τον Κώστα Αγκοπιάν. Τη βραδιά θα κλείσουν οι παρλάτες του Β. Χατζημανώλη.

Παράλληλα, στη Δημοτική Αίθουσα Άντισσας διοργανώνεται μουσικοχορευτική βραδιά από το παιδικό τμήμα του Συλλόγου και την επιμέλεια του Άλκη Πασπάτη, στις 8 το βράδυ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey