Έπαθλα-συνδρομές της εφημερίδας και βιβλία από την «Αιολίδα»

Οι βραβεύσεις του Διαγωνισμού Μαθητικού Εντύπου

28/06/2013 - 15:52

Κατά την απονομή των βραβείων για τον 1ο Ετήσιο Διαγωνισμό Μαθητικού Εντύπου, οι εκδόσεις «Αιολίδα» έδωσαν στις σχολικές μονάδες που διακρίθηκαν, ως έπαθλα από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Παραμύθια… απ’ το σεντούκι της Αγγελικώς» της Νάντιας Λιαρέλλη, καθώς και από μία συνδρομή της εφημερίδας.

Κατά την απονομή των βραβείων για τον 1ο Ετήσιο Διαγωνισμό Μαθητικού Εντύπου, οι εκδόσεις «Αιολίδα» έδωσαν στις σχολικές μονάδες που διακρίθηκαν, ως έπαθλα από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Παραμύθια… απ’ το σεντούκι της Αγγελικώς» της Νάντιας Λιαρέλλη, καθώς και από μία συνδρομή της εφημερίδας. Με την ευκαιρία αυτή, η περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, Μαρία Παπαδανιήλ, στέλνει τις ευχαριστίες της.

Το Διαγωνισμό, οι βραβεύσεις για τον οποίο έγιναν πριν από λίγες ημέρες, διοργάνωνε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου.
«Τόσο οι συνδρομές στην εφημερίδα “Εμπρός”, την οποία εκδίδετε, όσο και το βιβλίο των Εκδόσεων Αιολίδα “Παραμύθια… απ’ το σεντούκι της Αγγελικώς” της Νάντιας Λιαρέλλη, που δωρίσατε στα σχολεία, θεωρούμε ότι αποτελούν μια σημαντική προσφορά, η οποία θα δώσει μεγάλη χαρά στους μαθητές των σχολείων που θα τα λάβουν», αναφέρει σε επιστολή προς το «Ε» η κ. Παπαδανιήλ. «Ευελπιστούμε για τη συνέχιση της συνεργασίας μας και στις επόμενες διοργανώσεις του ετήσιου Διαγωνισμού μας, έχοντας την πεποίθηση ότι και με τη βοήθειά σας, θα γίνει θεσμός, ο οποίος θα συνεισφέρει στην καλλιέργεια της ελεύθερης και δημιουργικής έκφρασης των μαθητών μας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey