«Οι Γερόντισσες και η Θάλασσα» στο Μέγαρο

01/07/2012 - 05:56
Η παράσταση «Οι Γερόντισσες και η Θάλασσα», που αποτελεί συνεργασία της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου με την καλλιτεχνική εταιρεία «Επωδός», θα ανέβει τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα «Νίκου Σκαλκώτα».
Η παράσταση «Οι Γερόντισσες και η Θάλασσα», που αποτελεί συνεργασία της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου με την καλλιτεχνική εταιρεία «Επωδός», θα ανέβει τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα «Νίκου Σκαλκώτα». Στην παράσταση συμμετέχουν 11 γυναίκες ηθοποιοί θεατρικών ομάδων των νησιών του Αιγαίου, τρεις από τις οποίες είναι από τη Λέσβο και τη Λήμνο.

Το έργο, σκηνοθεσίας Βασίλη Κονταξή, είναι βασισμένο στο ομώνυμο ποίημα του Γιάννη Ρίτσου, που πραγματεύεται τη σχέση της Γυναίκας με τη Θάλασσα, ενώ η όλη δράση έγινε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.
Εκτός των υπόλοιπων ερασιτεχνών ηθοποιών, μελών θεατρικών ομάδων των νησιών του Αιγαίου, στην παράσταση συμμετέχουν οι Λέσβιες Μαρία Αϊβαλιώτου από το Αναγνωστήριο Αγιάσου και Αγγελική Γεωργαντά από τους «Αστέγους», καθώς και η Λημνιά Ελένη Τσιγιάννη από το ΜΕΑΣ Λήμνου.
Η παράσταση έχει ήδη ανέβει στην Κω, τη Λήμνο και τη Λέρο, στα πλαίσια της 22ης Συνάντησης της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές.
Η παρουσίασή της στο Μέγαρο Μουσικής θα έχει είσοδο ελεύθερη για όλους. Παράλληλα, θα παρουσιαστεί και το ντοκυμαντέρ του Σπύρου Μελισσάρη, που αφορά τις ομάδες της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου. Η μουσική είναι του Γεράσιμου Τριανταφύλλου, ενώ τραγουδά η Φωτεινή Βελεσιώτου.
Όσοι ενδιαφέρονται για κρατήσεις θέσης, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6942-774090.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey