Εκδρομή από τη «Λεσβιακή Παροικία» τον Οκτώβριο

15/09/2012 - 16:54

Εκδρομή στα Γιάννενα και τα Ζαγόρια ετοιμάζει η «Λεσβιακή Παροικία» για το διάστημα από 26 έως 29 Οκτωβρίου.

Εκδρομή στα Γιάννενα και τα Ζαγόρια ετοιμάζει η «Λεσβιακή Παροικία» για το διάστημα από 26 έως 29 Οκτωβρίου.
Ξεκινώντας από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, όπου θα συναντηθούν στις 8 το πρωί, οι συμμετέχοντες θα φτάσουν στο Μεσολόγγι και τον Κήπο των Ηρώων μετά από ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και θα συνεχίσουν για την Αμφιλοχία, όπου θα πάρουν το μεσημεριανό τους φαγητό. Στα Ιωάννινα θα φτάσουν στις 4 το απόγευμα και θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο «Παλλάδιον».

Τη δεύτερη μέρα (Σάββατο), θα επισκεφτούν το σπήλαιο Περάματος στο ομώνυμο χωριό, το μεγαλύτερο των Βαλκανίων, και επιστρέφοντας στην πόλη θα επισκεφτούν το Κάστρο των Ιωαννίνων, όπου υπάρχουν πολλά αξιοθέατα, μεταξύ αυτών δύο καλοδιατηρημένα τζαμιά, απομεινάρια της πολύχρονης τουρκικής κατοχής. Θα ακολουθήσει περίπατος στο παραδοσιακό κέντρο της πόλης και στην όχθη της λίμνης και για φαγητό θα μεταφερθούν με πλοίο στο νησάκι των Ιωαννίνων, όπου θα θαυμάσουν τα βυζαντινά μοναστήρια και τις τοιχογραφίες της εποχής, αλλά και το σπίτι του Αλή Πασά.

Την Κυριακή θα επισκεφτούν τα Ζαγοροχώρια, ενώ η Δευτέρα θα είναι αφιερωμένη στο Μαντείο και το Θέατρο της Δωδώνης και στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων, πριν ξεκινήσει η αναχώρηση για την Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση.

Η τιμή συμμετοχής είναι 180 ευρώ και περιλαμβάνει διαμονή σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στα Ιωάννινα, με πρωινό, μεταφορές με υπερπολυτελή πούλμαν, αρχηγό, συνοδό και ταξιδιωτική ασφάλεια. Δεν περιλαμβάνει τις εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Όσοι ενδιαφέρονται για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Θεόδωρο Πλατσή στα τηλέφωνα 210 8674520 και 6947-267277.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey