300 υπογραφές στην επιστολή διαμαρτυρίας για τη Μίνι

«Να συλληφθεί ο δράστης»

08/09/2012 - 15:54

Από το κτηνιατρείο της Μυρσίνης Τουρβαλή, λάβαμε προχτές μια επιστολή διαμαρτυρίας και ένα κείμενο για τη Μίνι, τη σκυλίτσα που μέσα στον Αύγουστο δέχτηκε επίθεση με αεροβόλο στην περιοχή του Αρχοντικού Γεωργιάδη.

Από το κτηνιατρείο της Μυρσίνης Τουρβαλή, λάβαμε προχτές μια επιστολή διαμαρτυρίας και ένα κείμενο για τη Μίνι, τη σκυλίτσα που μέσα στον Αύγουστο δέχτηκε επίθεση με αεροβόλο στην περιοχή του Αρχοντικού Γεωργιάδη.

Η σκυλίτσα περιθάλπεται στο κτηνιατρείο εδώ κι ενάμιση μήνα, αφού οι ιδιοκτήτες της την άφησαν εκεί επειδή δεν μπορούν να την φροντίσουν. Σύμφωνα με την κ. Τουρβαλή, θα μείνει για πάντα ανάπηρη, ενώ ήδη πάνω από 300 άνθρωποι έχουν υπογράψει την επιστολή διαμαρτυρίας που συντάχθηκε από την ίδια, με σκοπό να μην ξεχαστεί η υπόθεση, αλλά και να τιμωρηθεί ο δράστης.

Έχει δημιουργηθεί εδώ και αρκετές μέρες σχετική ομάδα και στο Facebook, που με τίτλο «Οι φίλοι της Μίνι», έχει αποκτήσει ήδη 150 φίλους.
«Θέλουμε η Μίνι να γίνει σύμβολο όλων των κακοποιημένων ζώων», λέει η κ. Τουρβαλή. «Αποτελεί απόδειξη για την ευαισθησία που δείχνουν πολλοί συμπολίτες μας σε τέτοια περιστατικά. Όποιος συνάνθρωπός μας θέλει να τη γνωρίσει από κοντά, ας μας επισκεφτεί στη Βουρνάζων 17, ώστε να προσθέσει το όνομά του στην επιστολή διαμαρτυρίας.»

Στην ίδια επιστολή δίνονται συγχαρητήρια στην «Κιβωτό», που προώθησε τη δημοσίευση στο «Ε» φωτογραφίας από την παραπάνω σελίδα, δίνοντας περισσότερη δημοσιότητα στο θέμα της σκυλίτσας.

Η Μίνι, πάντως, φαίνεται πως έχει μεγάλη ζωντάνια για όρεξη και παιχνίδι, ενώ ο ίδιος δράστης που της επιτέθηκε, είχε σκοτώσει πριν από λίγο καιρό δύο γάτες. Και τα τρία ζώα ήταν σε αυλές και σε μπαλκόνια των ιδιοκτητών τους.

Στη σχετική επιστολή διαμαρτυρίας, αναφέρεται: «Εμείς, ως ευαισθητοποιημένοι πολίτες, υπογραφούμε αυτήν την επιστολή διαμαρτυρίας με σκοπό την εφαρμογή του νόμου για το δράστη και καταδικάζουμε τις εγκληματικές του ενέργειες. Θεωρούμε το δράστη επικίνδυνο άτομο και ζητάμε την προστασία της κοινωνίας μας από αυτόν.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey