Τα δάκρυα δεν είναι για το ουίσκι

20/07/2012 - 16:11

Η επιθεωρήτρια Τζέμα Τζέιμς δεν είχε σκεφτεί ποτέ να ρωτήσει τη φίλη της Χέιζελ Κάβεντις για το παρελθόν της. Γι’ αυτό μένει έκπληκτη όταν καταλαβαίνει ότι οι διακοπές τους σε μια απομονωμένη πανσιόν στα Χάιλαντς της Σκωτίας είναι για εκείνη μια επιστροφή στην πατρίδα και στον παλιό εραστή της Ντόναλντ Μπρόντι.

Η επιθεωρήτρια Τζέμα Τζέιμς δεν είχε σκεφτεί ποτέ να ρωτήσει τη φίλη της Χέιζελ Κάβεντις για το παρελθόν της. Γι’ αυτό μένει έκπληκτη όταν καταλαβαίνει ότι οι διακοπές τους σε μια απομονωμένη πανσιόν στα Χάιλαντς της Σκωτίας είναι για εκείνη μια επιστροφή στην πατρίδα και στον παλιό εραστή της Ντόναλντ Μπρόντι. Ακόμη χειρότερα, μια ευκαιρία να έρθει στην επιφάνεια το ζοφερό μυστικό και ο κύκλος του αίματος που μοιράζονται εδώ και 100 χρόνια δύο παλιές οικογένειες παραγωγών ουίσκι της περιοχής, με τις πιο δραματικές και απρόβλεπτες συνέπειες
Αυτή είναι η υπόθεση του αστυνομικού μυθιστορήματος της Αμερικανίδας Deborah Crombie, η οποία έχει διαβαστεί, μεταφραστεί και βραβευτεί. Θετικότατες είναι και οι κριτικές για το έργο της.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey