Πνακά προς Κουνιαρέλλη με… υπόκρουση μαντινάδας

11/07/2012 - 16:03

Η παραιτηθείσα αντιδήμαρχος Τουρισμού, δημοτική σύμβουλος Ταξιαρχούλα Πνακά, με χθεσινή της παρέμβαση ζητά απ’ τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ηλία Κουνιαρέλλη, να μεριμνήσει ιδιαίτερα για την καθαριότητα στην τουριστική περιοχή Σκουτάρου, Ανάξου και Τσιχράντας.

Η παραιτηθείσα αντιδήμαρχος Τουρισμού, δημοτική σύμβουλος Ταξιαρχούλα Πνακά, με χθεσινή της παρέμβαση ζητά απ’ τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ηλία Κουνιαρέλλη, να μεριμνήσει ιδιαίτερα για την καθαριότητα στην τουριστική περιοχή Σκουτάρου, Ανάξου και Τσιχράντας. Στο έγγραφό της, που διανθίζεται από στίχους γνωστής κρητικής μαντινάδας, δε λείπουν οι ευθείες βολές περί «έπαρσης», δίχως να είναι σαφές αν αφορούν στο σύνολο ή σε κάποια μόνο στελέχη της δημοτικής αρχής.

Όπως επισημαίνει η κ. Πνακά μαζί με τις φιλοφρονήσεις της προς τον κ. Κουνιαρέλλη, τα τρία άτομα απ’ την Κοινωφελή Εργασία τα οποία μετακινούνται απ’ τη Γέρα για τέσσερις ώρες στους προαναφερόμενους τουριστικούς οικισμούς, δεν επαρκούν για να τηρείται η καθαριότητα που αρμόζει στις περιοχές, πόσο μάλλον όταν δεν είχαν ούτε έναν εργάτη καθαριότητας για ενάμιση χρόνο τώρα.

Παρακαλώντας για τις άμεσες ενέργειές του, η κ. Πνακά σημειώνει πως επιτέλους «είναι καιρός να δούμε το πρόβλημα στη βάση και στην ουσία του και να συμπεριφερθούμε σε όλο τον κόσμο το ίδιο, γιατί όπως λέει μια κρητική μαντινάδα: “Αποχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετάν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις”, γιατί δυστυχώς οι πολίτες ήδη μας φωνάζουν να κατέβουμε και να βρούμε λύσεις στα προβλήματα.».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey