Διόρθωση των Φιλοζωικών Σωματείων για την προηγούμενη ανακοίνωσή τους σχετικά με τις θέσεις των κτηνιάτρων Μυρσίνης Τουρβαλή και Μαρίας Πέρρου

«Αποτελούν θέσεις του Τοπικού Παραρτήματος»

07/07/2012 - 15:07

Μετά την αντιπαράθεση που προέκυψε τις προηγούμενες μέρες μεταξύ των Φιλοζωικών Σωματείων της Λέσβου και κτηνιάτρων του νησιού, οπότε και τα πρώτα παρουσίαζαν ως προσωπικές θέσεις των κ.κ. Μυρσίνης Τουρβαλή και Μαρίας Πέρρου τα όσα είπαν οι ίδιες σε συνάντησή τους για τις δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων και τις ενέργειες στις οποίες θα προβούν.

Μετά την αντιπαράθεση που προέκυψε τις προηγούμενες μέρες μεταξύ των Φιλοζωικών Σωματείων της Λέσβου και κτηνιάτρων του νησιού, οπότε και τα πρώτα παρουσίαζαν ως προσωπικές θέσεις των κ.κ. Μυρσίνης Τουρβαλή και Μαρίας Πέρρου τα όσα είπαν οι ίδιες σε συνάντησή τους για τις δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων και τις ενέργειες στις οποίες θα προβούν, νέα ανακοίνωσή τους έρχεται σήμερα να αναθεωρήσει.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, η «Κιβωτός» και ο «Παν» προχτές πληροφορήθηκαν από το Τοπικό Παράρτημα Λέσβου του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου πως η ενημέρωση που έγινε την περασμένη εβδομάδα από τις δύο κτηνιάτρους σχετικά με την έλευση των εθελοντών αλλοδαπών κτηνιάτρων στο νησί, που προτίθενται να εκτελέσουν δωρεάν στειρώσεις σε αδέσποτα, έγινε κατ’ υπόδειξη και εντολή του Τοπικού Παραρτήματος και δεν αποτελεί προσωπική πρωτοβουλία των εν λόγω κτηνιάτρων. Όπως οι ίδιες είχαν υποστηρίξει άλλωστε, μιλούσαν εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του Παραρτήματος.

Τα δύο σωματεία ευχαριστούν για την επισήμανση και προβαίνουν στη διόρθωση των όσων αναγράφονταν σε σχετική τους ανακοίνωση, όπου και απέδιδαν τις διάφορες επισημάνσεις των δύο κτηνιάτρων σε προσωπικές τους θέσεις. Εμμένουν, ωστόσο, όπως δηλώνουν, στις παρατηρήσεις και τις επισημάνσεις της προηγούμενης ανακοίνωσής τους, καλώντας παράλληλα το Δήμο Λέσβου να προχωρήσει άμεσα στη σύσταση και λειτουργία δημοτικού κτηνιατρείου και στην πρόσληψη κτηνιάτρου, ώστε να παρέχεται συνεπής, συνεχής και δωρεάν φροντίδα και περίθαλψη στα αδέσποτα του νησιού, βάσει της νομοθεσίας.

Όπως τονίζουν, μάλιστα, τα ίδια δεν έχουν πλέον ούτε τους πόρους, ούτε και τη διάθεση «να παραμείνουν πελάτες κανενός».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey