Οι άγγελοι των κοχυλιών

19/06/2012 - 16:28

Το βιβλίο της πολυβραβευμένης και πολυδιαβασμένης συμπατριώτισσάς μας δασκάλας και συγγραφέως Φωτεινής Φραγκούλη, «Οι άγγελοι των κοχυλιών», ξανακυκλοφόρησε προσφάτως από τις εκδόσεις «Πατάκη». «Οι άγγελοι των κοχυλιών» απευθύνονται σε παιδιά από έξι ετών και πάνω.

Το βιβλία της πολυβραβευμένης και πολυδιαβασμένης συμπατριώτισσάς μας δασκάλας και συγγραφέως Φωτεινής Φραγκούλη, «Οι άγγελοι των κοχυλιών», που είχε εκδοθεί από τα «Ελληνικά Γράμματα» το 2003 γνωρίζοντας ιδιαίτερη απήχηση από το αναγνωστικό κοινό και θετικότατες κριτικές, ξανακυκλοφόρησε προσφάτως από τις εκδόσεις «Πατάκη», τον εκδοτικό οίκο που συνεργάζεται πλέον η Φωτεινή Φραγκούλη.

«Οι άγγελοι των κοχυλιών» απευθύνονται σε παιδιά από έξι ετών και πάνω. Η κόκκινη κλωστή του παραμυθιού ταξιδεύει στα κλαδιά της ανθισμένης κυδωνιάς και στα φιδολούλουδα. Έκπληκτοι παρακολουθούν το ταξίδι της ο γάιδαρος με τα μικρά αυτιά, τα έναστρα σκαντζοχοιράκια και ο μικρός Αχιλλέας. Πεταλούδες την τεντώνουν για να χορέψει πάνω της η Καλημέρα κι ο Αντώνης βρέχει αλμυρή βροχή. Ο Λημνιός ναυτικός μαζεύει την κόκκινη κλωστή, την περνά μέσα από μαύρα μαργαριτάρια για να στολίσει το λαιμό της άσπρης χήνας του. Η χήνα ταξιδεύει στη λύπη και στη χαρά με τις λέξεις και συναντά τους αναγνώστες και τα νησιά. Κοχύλια με τα πολύτιμα μυστικά τους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey