Έκθεση του Χρήστου Μονοκρούσου, στην Πινακοθήκη Κοντιά Λήμνου

«Εκκίνηση»

29/05/2012 - 15:16

Άνοιξε και πάλι, από τα τέλη Απριλίου, η Πινακοθήκη Σύγχρονης Βαλκανικής Τέχνης Κοντιά Λήμνου και προβάλλει την ανανεωμένη μόνιμη συλλογή της των Βαλκάνιων ζωγράφων, ενώ το Σάββατο 2 Ιουνίου, στις 7:30 το απόγευμα, ξεκινά μια έκθεση σχεδίων και σπουδών του Χρήστου Μονοκρούσου, με τίτλο «Εκκίνηση».

Άνοιξε και πάλι, από τα τέλη Απριλίου, η Πινακοθήκη Σύγχρονης Βαλκανικής Τέχνης Κοντιά Λήμνου και προβάλλει την ανανεωμένη μόνιμη συλλογή της των Βαλκάνιων ζωγράφων, ενώ το Σάββατο 2 Ιουνίου, στις 7:30 το απόγευμα, ξεκινά μια έκθεση σχεδίων και σπουδών του Χρήστου Μονοκρούσου, με τίτλο «Εκκίνηση», την πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα διοργανώσει φέτος στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων ελεύθερης Λήμνου.

Ο Χρήστος Μονοκρούσος, υποψήφιος της Σχολής Καλών Τεχνών, με σχέδια και σπουδές αποκαλύπτει το ταλέντο και την επιμονή ενός νέου ανθρώπου, που ακολουθεί το δρόμο της καρδιάς, όσο δύσκολος κι αν είναι αυτός. Αποδεικνύει μάλιστα ότι οι ταλαντούχοι νέοι, ακόμη και στο αβέβαιο σύγχρονο περιβάλλον, μπορούν να εκφράζουν τον προβληματισμό τους μέσα από την τέχνη και κάνει την «εκκίνησή του» με αισιόδοξα δείγματα δυναμικού τερματισμού.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 30 Ιουνίου, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες εκθέσεις, ζωγραφικής, γλυπτικής κ.λπ..

Σημειώνεται πως η Πινακοθήκη λειτουργεί καθημερινά από τις 10 έως τις 2 το πρωί, ενώ την Τετάρτη είναι ανοιχτή και από τις 7 έως τις 9 το βράδυ. Από την Τρίτη 19 Ιουνίου θα λειτουργεί πρωί και βράδυ και κάθε Δευτέρα θα είναι κλειστή.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey