Εγκαινιάστηκε η ανακαινισμένη πλαζ «Τσαμάκια», από την ΑΔΕΛ Α.Ε.

«Σας την παραδίδουμε όσο καλύτερη μπορούμε»

29/05/2012 - 14:16

Την ανακαινισμένη πλαζ «Τσαμάκια» εγκαινίασε το μεσημέρι της Κυριακής, παρουσία και του δημάρχου Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσου, αλλά και άλλων εκπροσώπων τοπικών φορέων, η Αναπτυξιακή Δημοτική Εταιρεία Λέσβου (ΑΔΕΛ Α.Ε.).

Την ανακαινισμένη πλαζ «Τσαμάκια» εγκαινίασε το μεσημέρι της Κυριακής, παρουσία και του δημάρχου Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσου, αλλά και άλλων εκπροσώπων τοπικών φορέων, η Αναπτυξιακή Δημοτική Εταιρεία Λέσβου (ΑΔΕΛ Α.Ε.).

Κατά τα εγκαίνια, ο πρόεδρος της ΑΔΕΛ, Αριστείδης Ταξείδης, μίλησε για τη συντήρηση που έγινε φέτος στις εγκαταστάσεις τής πλαζ και η οποία έφερε σε πολύ ικανοποιητική κατάσταση τμήματά της που ήταν μέχρι τώρα επικίνδυνα για τους επισκέπτες της. Όπως τόνισε, όλα έγιναν με τον πιο σεμνό τρόπο ως προς τις δαπάνες (δαπανήθηκαν συνολικά 40.000 ευρώ), αξιοποιώντας όλο το διαθέσιμο προσωπικό, αλλά και με προσωπική εργασία πολλών μελών τής ΑΔΕΛ.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη συντήρηση των κολώνων και των ταρατσών των κτηρίων, στην αλλαγή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, την αλλαγή τού μοτέρ των βόθρων, αλλά και τον ευπρεπισμό της αμμουδιάς.

Για το εισιτήριο
Αναφερόμενος ειδικά στην αύξηση του εισιτηρίου, ο κ. Ταξείδης τόνισε: «Έγινε πολύς λόγος για το συγκεκριμένο θέμα και άδικα μας κατηγόρησαν, κυρίως εμένα. Επί 12 χρόνια το εισιτήριο ήταν ένα ευρώ και ο λόγος που προχωρήσαμε στην αύξησή του, ήταν για να μπορούμε να παρέχουμε σοβαρές υπηρεσίες στον κόσμο και στα σκάφη που έρχονται, αλλά και για να μπορέσουμε να προσλάβουμε δεύτερο ναυαγοσώστη, αφού μόνο ένας δεν μπορεί να καλύψει όλες τις ώρες απασχόλησης.»

Διευκρίνισε μάλιστα επιπλέον τις τρέχουσες τιμές, που είναι δύο ευρώ για τους ενήλικες και μισό για μαθητές, φοιτητές και στρατιωτικούς, ενώ δε χρειάζεται να πληρώνουν ΑμεΑ και παιδιά από έξι ετών και κάτω, οι συνοδοί των οποίων, όπως και οι πολύτεκνοι, θα πληρώνουν επίσης το μισό εισιτήριο. Ακόμη τόνισε πως οι τιμές αυτές είναι πολύ χαμηλότερες από αυτές που ισχύουν σε άλλες οργανωμένες πλαζ δήμων της χώρας.

«Σας παραδίδουμε την πλαζ όσο καλύτερα μπορούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας παράλληλα για το σχεδιασμό για το επόμενο έτος και ειδικότερα για την ενίσχυση της πλαζ με άμμο και με τεχνικά έργα στον αιγιαλό, για τη συγκράτησή της.

Ο χαιρετισμός Βουνάτσου
Κατά το χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, επαίνεσε τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της ΑΔΕΛ για τις προσπάθειές τους και γενικότερα για τις δράσεις αξιοποίησης της δημοτικής περιουσίας προς όφελος των δημοτών και της ποιότητας ζωής τους, αναφερόμενος σε παραδείγματα όπως η επαναλειτουργία των ανεμογεννητριών του αιολικού πάρκου στη θέση «Κουτσουμπάρα», αλλά και οι επεμβάσεις που έχουν γίνει σε ορισμένα δημοτικά σφαγεία, θερμές πηγές, στο κάμπινγκ Μήθυμνας κ.λπ., σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey