Συνάντηση αυτοδιοικητικών και απ’ τις δύο πλευρές του Αιγαίου, στο Σεφέρ Χισάρ

«Διαρκής Ειρήνη στο Αιγαίο»

23/05/2012 - 16:22

Η προπαρασκευαστική συνάντηση περίπου 30 συμμετεχόντων από την τοπική αυτοδιοίκηση της Ελλάδας και της Τουρκίας θα πραγματοποιηθεί στο Σεφέρ Χισάρ (πόλη νοτίως της Σμύρνης), το τριήμερο 24 - 26 Μαΐου.

Η προπαρασκευαστική συνάντηση περίπου 30 συμμετεχόντων από την τοπική αυτοδιοίκηση της Ελλάδας και της Τουρκίας θα πραγματοποιηθεί στο Σεφέρ Χισάρ (πόλη νοτίως της Σμύρνης), το τριήμερο 24 - 26 Μαΐου. Στόχος της συνάντησης είναι να συζητηθούν οι παραπέρα ενέργειες για την ουσιαστική και μόνιμη συνεργασία των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης στις δύο πλευρές του Αιγαίου.

Όπως ανακοίνωσε η «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο», η πρωτοβουλία ανήκει σε Τούρκους δημάρχους, κυρίως των παραλίων της Μικράς Ασίας, τόσο εν ενεργεία, όσο και πρώην, που συνέβαλαν στην ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και συνεργασίας των αυτοδιοικήσεων και των πολιτών των δύο χωρών.

Η πρωτοβουλία τιτλοφορείται «Διαρκής Ειρήνη στο Αιγαίο» («Permanent Peace in Aegean») και θα συμμετάσχουν σ’ αυτήν και εκπρόσωποι της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Βορείου Αιγαίου, μεταξύ των οποίων οι Παντελής Πατερέλλης και Βαγγέλης Παλαιολόγος.

Στη συνάντηση θα πάρει μέρος και αντιπροσωπεία της «Συνύπαρξης», η οποία, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, βοήθησε τους διοργανωτές να έρθουν σε επικοινωνία με τους περιφερειάρχες και τους δημάρχους Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey