Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουρισμού

18/05/2012 - 14:17

Η τουριστική προβολή της Λέσβου ήταν το αντικείμενο της συνεδρίασης της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα.

Η τουριστική προβολή της Λέσβου ήταν το αντικείμενο της συνεδρίασης της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναλύθηκε η στρατηγική για την όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική προβολή του τόπου μας, την αύξηση του τουριστικού ρεύματος και τη δρομολόγηση πρωτοβουλιών για να κερδίσει το νησί μας τη θέση που του αξίζει στον τουριστικό χάρτη. Απώτερος σκοπός, η παγκόσμια οικονομική κρίση να επηρεάσει όσο γίνεται λιγότερο την τουριστική αγορά της Λέσβου.

Ο δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, στην τοποθέτησή του μεταξύ άλλων είπε: «Αν δε συμμετέχουμε όλοι στην προσπάθεια ανάπτυξης του τουρισμού, αν δεν καταλάβουμε ότι ο τουρισμός δεν είναι μόνο για σήμερα ή για το καλοκαίρι που έρχεται, αν δεν προστατεύσουμε το περιβάλλον, την καθαριότητα και τη συμπεριφορά μας και αν το κράτος δε λύσει πολλά από τα γνωστά προβλήματα, θα μείνουμε στάσιμοι. Εμείς ως Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Λέσβου, αλλά και εγώ προσωπικά, ασκούμε έντονες πιέσεις για να λυθούν αυτά τα προβλήματα. Δεν το βάζουμε κάτω. Γνωρίζουμε ότι η οικονομική συγκυρία είναι πολύ δύσκολη και οι δυνατότητές μας, εξαιρετικά περιορισμένες. Όμως στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που έχουμε, θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey