Hot Doc

15/05/2012 - 15:44

Ένα περιοδικό με εκδότη αλλά και συντάκτη το συμπατριώτη μας δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα, με τον τίτλο «Hot Doc». Το περιοδικό είναι 15νθήμερο.

Ένα περιοδικό με εκδότη αλλά και συντάκτη το συμπατριώτη μας δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα, με τον τίτλο «Hot Doc». Το περιοδικό είναι 15νθήμερο και σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στην ταυτότητα, αρχισυντάκτρια είναι η Βιβή Μπλούτσου, αρθρογράφοι ο Θανάσης Καρτερός, ο Νίκος Κοτζιάς, ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Γιάννης Βαρουφάκης, art director ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, εικονογράφος ο Stupit Greg. Η εταιρεία που το εκδίδει, έχει τον τίτλο «Το Κουτί της Πανδώρας Ε.Ε.».

Ο Κώστας Βαξεβάνης υπογράφει το Editorial και ανάμεσα στα άλλα, σημειώνει: «Πότε πήρα την απόφαση να φτιάξω το περιοδικό, δεν θυμάμαι. Ούτε πώς. Μάλλον από ζήλια. Ζήλευα όλα αυτά τα έντυπα που συναντάς στο εξωτερικό, τα ανοίγεις και μυρίζεις δημοσιογραφία. Ούτε καμαρίλα, ούτε αρώματα. Αυτή την αίσθηση μόνο πως κάποιος έτρεξε, σκέφτηκε πάνω σε μια ιστορία, έψαξε ανάμεσα στα περίεργα της ζωής, ξέχασε ίσως τη δικιά του και στο τέλος τακτοποίησε τις λέξεις όπως τακτοποιεί μια μάνα ένα μωρό […]. Το “Hot Doc” δεν θα αλλάξει ίσως τη δημοσιογραφία στην Ελλάδα, αλλά τίποτα δεν αλλάζει αν δεν το επιλέξεις. Αν αφήσουμε τα πράγματα να συνεχίσουν όπως είναι, υπάρχει κίνδυνος σε λίγο να μην μας ενοχλούν. Και αν δεν σε ενοχλεί η βρόμα, μάλλον εσύ έχεις γίνει ο υπόνομος. Και αυτή η χώρα δεν το αξίζει.»

Το περιοδικό έχει ύλη πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής επικαιρότητας, με έντονη δημοσιογραφική έρευνα και ένα δισέλιδο με βιβλιοπαρουσιάσεις.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey