Εκδήλωση από το Σύλλογο «Περί οίνου ο λόγος»

«Φέρε το δικό σου μπουκάλι κρασί»

10/05/2012 - 15:52

Με στόχο τη διάδοση της οινικής κουλτούρας, ο Σύλλογος Γευστικής και Εικαστικής Παρέμβασης Οίνου «Περί οίνου ο λόγος» συνεχίζει τις εκδηλώσεις του.

Με στόχο τη διάδοση της οινικής κουλτούρας, ο Σύλλογος Γευστικής και Εικαστικής Παρέμβασης Οίνου «Περί οίνου ο λόγος» συνεχίζει τις εκδηλώσεις του.

Τα μέλη Συλλόγου και οι φίλοι του επώνυμου κρασιού θα έχουν τη δυνατότητα το Σάββατο στις 9:30 το βράδυ να δοκιμάσουν μια μεγάλη γκάμα κρασιών στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Bring your own bottle», που διοργανώνεται στο καφενείο «Πανελλήνιον», στην προκυμαία της Μυτιλήνης. Η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ το άτομο και αντιστοιχεί στο κόστος του φαγητού που θα σερβίρει το κατάστημα.

Την εκδήλωση θα συνοδεύσει η ορχήστρα ποικίλης μουσικής του Μιχάλη Δεμερτζή.

Τα μέλη του Συλλόγου έχουν δικαίωμα να καλέσουν όσους φίλους θέλουν, αρκεί να τους δηλώσουν νωρίτερα ώστε να γνωρίζουν οι διοργανωτές τον αριθμό των ατόμων για την ετοιμασία του χώρου και των εδεσμάτων.

Οι εκδηλώσεις με τη μέθοδο «Bring your own bottle» («Φέρε το δικό σου μπουκάλι») ξεκίνησαν στην Αγγλία και διοργανώνονται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής δίνονται στο καφενείο «Πανελλήνιον», στα τηλέφωνα: 22510 21266 (Χάρης Μιχαηλίδης), 22510 61020 και 6932-12639 (Δημήτριος Διρχαλίδης, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), 22510 31364 και 6973-217969 (Παρασκευάς Ψάνης, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey