Η Λέσβος στην 28η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση

Προσκοπισμός και πολιτισμός

25/04/2012 - 14:38

Δεκαπέντε ανιχνευτές και οι βαθμοφόροι τους από τις Κοινότητες Ανιχνευτών 2η Μυτιλήνης, 5η Μήθυμνας και 6η Πλωμαρίου συμμετείχαν σε ένα πραγματικό πανηγύρι πολιτισμού-πανελλήνιο θεσμό για την Προσκοπική Κίνηση και όχι μόνο.

Δεκαπέντε ανιχνευτές και οι βαθμοφόροι τους από τις Κοινότητες Ανιχνευτών 2η Μυτιλήνης, 5η Μήθυμνας και 6η Πλωμαρίου συμμετείχαν σε ένα πραγματικό πανηγύρι πολιτισμού-πανελλήνιο θεσμό για την Προσκοπική Κίνηση και όχι μόνο.

Η φετινή 28η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα (η 24η, το Πάσχα τού 2008, είχε πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη) και συγκέντρωσε περισσότερους από 1.000 ανιχνευτές από όλη την Ελλάδα, που παρουσίασαν τα αποτελέσματα των πολιτισμικών τους ανησυχιών και κυριολεκτικά έδειξαν πως υπάρχει και η άλλη Ελλάδα, της αναζήτησης και της δημιουργίας ενός καλύτερου και ομορφότερου «αύριο».

Οι ανιχνευτές της Λέσβου συμμετείχαν στην 28η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση με:

- Την έρευνά τους με τίτλο «Ίμβρος παιπαλόεσσα. Οι τελευταίοι Έλληνες». Με αφίσα έρευνας και ένα μικρό φιλμ που συνόδευσε την παρουσίαση της έρευνας, που μπορείτε να το δείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://youtu.be/zPoPLaSlaGs/.

- Την ταινία μικρού μήκους «Εκπρόσωπος τοίχου. Η Μυτιλήνη αλλιώς». Υπήρχε σχετική αφίσα ταινίας, ενώ την ταινία μπορείτε να τη δείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://youtu.be/v3zIildmQA8/.

- Διαφημιστικό σποτ διάρκειας 30 δευτερολέπτων με θέμα τη σύγχρονη εκπαίδευση μέσα από το μη προσβάσιμο πια 5ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης. Το σποτ μπορείτε να το δείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://youtu.be/R7DKR1Zdu5k/.

- Τέλος. με 10 φωτογραφίες που εκτέθηκαν στην Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, μαζί με δεκάδες άλλες φωτογραφίες. Το σύνολο των φωτογραφιών μπορείτε να δείτε στο Facebook στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.386026184769968.83133.112218405484082&type=1/.

Ας σημειωθεί ότι η φετινή ήταν η πολυπληθέστερη συμμετοχή στην Πανελλήνια Πολιτιστική Ενημέρωση των Κοινοτήτων της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Λέσβου και η πιο πλούσια από πλευράς πολιτιστικής παραγωγής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey