Πώς διαχειρίζεται το κάθε ζώδιο, τα οικονομικά του;

Ζώδια & χρήμα...

12/12/2021 - 14:13

ΚΡΙΟΣ

Ζεις για το σήμερα και θέλεις να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή, χωρίς να περιορίζεσαι. Έτσι παρασύρεσαι συχνά σε αλόγιστα έξοδα. Αν αγοράσεις κάτι και σου αρέσει, τότε θα ξαναγοράσεις πολλά από το ίδιο είδος. Δεν σου αρέσει να ξεμένεις από λεφτά και θέλεις να έχεις οικονομική άνεση. Πάντως αν και η τάση σου για σπατάλη είναι μεγάλη, καταφέρνεις με την εργατικότητά σου να έχεις ισορροπία στα οικονομικά σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλεις να νιώθεις οικονομικά ασφαλής, γι’ αυτό και προσπαθείς να βάζεις πάντα μπροστά τη λογική ξοδεύοντας μέχρι εκεί που μπορείς. Παρόλο πάντως που δεν κάνεις απερίσκεπτες σπατάλες, λατρεύεις την πολυτέλεια και την ποιότητα. Θα απολαύσεις δείπνο σε ένα πολυτελές εστιατόριο, θα πας διακοπές σε ακριβούς προορισμούς. Όταν πρόκειται ωστόσο να πάρεις μια απόφαση για τα οικονομικά σου, κάνεις αποτίμηση και υπολογισμό.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Υπάρχει διχασμός ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου. Από τη μία, βάζεις στόχους έχοντας μία πολύ καλή οικονομική ισορροπία και από την άλλη, χαραμίζεις όλες τις προσπάθειές σου ξοδεύοντας τα χρήματά σου άσκοπα! Σου αρέσει να διασκεδάζεις, να ταξιδεύεις, χωρίς να σκέφτεσαι τα έξοδα. Χαίρεσαι τη ζωή και σχεδόν πάντα, καταφέρνεις με το πολυδιάστατο μυαλό και τις γνωριμίες σου, να καλύψεις τις σπατάλες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις χρήματα στην τράπεζα γιατί για σένα χρήμα σημαίνει ασφάλεια. Και πάντα εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου, όταν πρόκειται για τη διαχείριση των οικονομικών σου. Δεν θέλεις ποτέ να λείψει κάτι από το σπίτι και την οικογένειά σου, γι’ αυτό και δεν κάνεις περιττά έξοδα για τον εαυτό σου. Ωστόσο όταν δεν είσαι καλά ψυχολογικά, βρίσκεις διέξοδο στα ψώνια, κάνοντας συχνά δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα. 

 

ΛΕΩΝ

Τα χρήματα για σένα είναι το μέσο για να απολαμβάνεις τη ζωή δουλεύοντας σκληρά για να τα αποκτήσεις. Σου αρέσει η σπατάλη και η υπερβολή καθώς θέλεις πάντα να ξεχωρίζεις και όλα τα βλέμματα να στρέφονται επάνω σου, ενώ η γενναιοδωρία σου είναι μεγάλη για την οικογένεια και τους φίλους σου. Συνήθως πάντως δε ζητάς χρήματα από τους δικούς σου ανθρώπους κι αυτό γιατί έχεις περηφάνια και εγωισμό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα στη ζωή σου γίνονται με πρόγραμμα και οργάνωση και δεν αφήνεις ποτέ στην τύχη τους, τα οικονομικά σου. Ακόμη και όταν ο τραπεζικός σου λογαριασμός είναι γεμάτος, δεν θα ενδώσεις σε πειρασμούς και περιττά έξοδα, αλλά θα κάνεις μόνο χρήσιμες και αναγκαίες δαπάνες. Μπορεί πολλές φορές να νιώθεις ανασφάλεια με τα οικονομικά, όμως ποτέ δεν ξεμένεις από χρήματα γιατί έχεις ήδη κάνει την αποταμίευση σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Αν και είσαι άτομο που επιδιώκει την ισορροπία, στα οικονομικά σου δεν υπάρχει και τόση καθώς δεν μπορείς να αντισταθείς στις απολαύσεις της ζωής! Πολύ συχνά μπορεί να ξεχάσεις να πληρώσεις λογαριασμούς ή να μην μπορείς να θέσεις προτεραιότητες στις υποχρεώσεις σου. Αποδίδεις καλύτερα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, όταν έχεις ένα σύντροφο δίπλα σου κι αυτό συμβαίνει και με τα οικονομικά σου. Γι’ αυτό και ζητάς πάντα τη γνώμη του συντρόφου σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν θέλεις πολύ να αποκτήσεις κάτι, δεν σε απασχολεί πόσα χρήματα θα ξοδέψεις, αρκεί να εκπληρώσεις την επιθυμία σου! Για αυτό και υπάρχουν φορές που μπορεί να μην έχεις καθόλου χρήματα, χωρίς όμως αυτό να σε αγχώνει ιδιαίτερα, γιατί έχεις μάθει να ζεις και με τα λίγα. Αν κάποιος πάντως μπορεί να αλλάξει μια άσχημη οικονομική κατάσταση και να την βελτιώσει, αυτός είσαι εσύ καθώς είναι σίγουρο ότι μπορείς να χειριστείς κάθε δυσχέρεια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από μικρή ηλικία θέλεις να έχεις οικονομική ανεξαρτησία και να στηρίζεσαι αποκλειστικά στις δικές σου δυνάμεις. Παράλληλα όμως θέλεις να ξοδεύεις τα χρήματα σου χωρίς να σου στέκεται κανείς εμπόδιο! Μόλις δυσκολευτείς πάντως οικονομικά, περιορίζεις τα περιττά έξοδα και με εργατικότητα καταφέρνεις να τα βελτιώσεις. Όταν δανείζεις χρήματα σε κάποιο δικό σου άτομο, το κάνεις με ευχαρίστηση και συνήθως το ξεχνάς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διαχειρίζεσαι άριστα τα οικονομικά σου και προσπαθείς με πρόγραμμα και οργάνωση να είσαι συνεπής και τυπικός με όλες τις υποχρεώσεις σου. Δεν σου αρέσει να σκορπάς άσκοπα τα χρήματα σου έχοντας πάντα στην άκρη για ώρα ανάγκης. Παρόλο που λειτουργείς με εγκράτεια στα οικονομικά, δίνεις απλόχερα την βοήθεια σου όταν είναι ανάγκη, χωρίς να λογαριάσεις καν το κόστος ή αν τα χρήματα θα σου επιστραφούν! 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σχέση σου με το χρήμα είναι απρόβλεπτη. Μπορεί να περάσεις περιόδους που σπαταλάς αλόγιστα τα χρήματα σου και άλλες πάλι, να μην έχεις καμία απολύτως διάθεση για αγορές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρεις πώς να χειριστείς τα οικονομικά σου, λόγω της αυτοπεποίθησης και των δυνατοτήτων σου, δείχνοντας ψυχραιμία σε δύσκολες καταστάσεις. Λατρεύεις την τεχνολογία και μπορεί να ξοδέψεις γι’ αυτήν μία μικρή περιουσία.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να είσαι ονειροπόλος, όταν όμως πρόκειται για τα οικονομικά σου, προσπαθείς να λειτουργείς με υπευθυνότητα. Πρώτα θα βάλεις στην άκρη τα χρήματα που είναι για τις υποχρεώσεις σου ώστε να μην εκτεθείς, και μετά θα ξοδέψεις χρήματα για τον εαυτό σου! Όταν έχεις συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ηρεμείς κάνοντας ψώνια. Σου αρέσει πολύ να κάνεις δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, για να τους δείχνεις την αγάπη σου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey