Πώς λειτουργεί το κάθε ζώδιο στις φιλίες του;

Ζώδια & φιλία

17/10/2021 - 13:06

Κριός

Ο Κριός έχει πολλές παρέες, ενώ συχνά οι φιλίες του όσο γρήγορα αρχίζουν, τόσο γρήγορα τελειώνουν. Αν πάντως έχετε μακρόχρονη φιλία, θα ξέρετε ότι δίπλα σας έχετε έναν άνθρωπο ευθύ με ειλικρινή συναισθήματα και σωστές συμβουλές. Μπορεί η παρορμητικότητά του να σας φέρνει ενίοτε σε δύσκολη θέση και τα νεύρα του να έχουν οδηγήσει τη φιλία σας σε ρήξη, όμως όλα προέρχονται από καλή πρόθεση και μια παιδική αθωότητα. 

Ταύρος 

Ο Ταύρος με έμφυτο χάρισμα να προσελκύει τους άλλους, είναι αξιόπιστος, σταθερός φίλος και δε θα σας προδώσει ποτέ. Μπορείτε να του εμπιστευτείτε τα πάντα και θα σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές. Όντας κτητικός, ενδέχεται κάποιες φορές να νιώσετε υπερβολικά πιεσμένοι. Αν και αγαπά τη διασκέδαση και την καλοπέραση, είναι αργοκίνητος και δεν κάνει τίποτα αν πρώτα δεν το προγραμματίσει, πράγμα που ίσως να σας φανεί λίγο βαρετό.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι η ψυχή της παρέας. Μπορείτε να συζητάτε ώρες μαζί του για τα πάντα. Είναι πολύ έξυπνος και έχει οπωσδήποτε πολλές συμβουλές για τα προβλήματά σας. Καλό θα ήταν βέβαια να μην του αποκαλύψετε και το πιο πολύτιμο μυστικό σας γιατί δε θα αντέξει να το κρατήσει μόνο για τον εαυτό του. Είναι εύθυμος, ευχάριστος και θα περνάτε υπέροχα μαζί του. Όταν θέλετε να μιλήσετε με κάποιον, είναι σίγουρα το κατάλληλο άτομο. 

Καρκίνος

Ο πιο τρυφερός και συναισθηματικός φίλος που θα μπορούσατε να έχετε. Γι’ αυτόν δεν είστε φίλος, αλλά οικογένεια. Ίσως όταν ερωτευτεί να σας παραμελήσει λίγο αλλά σίγουρα γνωρίζετε την ανάγκη του για αγάπη. Κι όταν απογοητευτεί συναισθηματικά, εκεί θα δείξετε πόσο πραγματικός φίλος είστε. Από σας απαιτείται απλά αντοχή για να είστε δίπλα του τις δεκάδες φορές που θα κλάψει και θα γκρινιάξει. Είναι όμως τόσο γλυκό πλάσμα, που το αξίζει!

Λέων

Ο Λέων είναι αφοσιωμένος, διασκεδαστικός και γενναιόδωρος. Αν σας έχει επιλέξει για φίλο του, τότε να ξέρετε ότι σας αγαπάει πολύ και μπορεί να δώσει τα πάντα για σας, φτάνει καθημερινά να του το αναγνωρίζετε. Μην τολμήσετε ποτέ πάντως να τον συγκρίνετε με κάποιον άλλο φίλο σας. Για εκείνον, αυτό είναι προδοσία. Επίσης πρέπει πάντα αυτός να αποφασίζει το πού θα πάτε και με ποιους, ή τουλάχιστον να το έχει εγκρίνει. 

Παρθένος 

Είναι δύσκολο να κρατήσετε μακροχρόνια φιλία με έναν Παρθένο. Αν τα έχετε καταφέρει πάντως, έχετε αντέξει όλες του τις ιδιοτροπίες, τις ανασφάλειες, την εμμονή του με την τελειότητα και την γκρίνια του. Είναι όμως ο καλύτερος φίλος όταν πρόκειται για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση. Θα τρέξει για σας, θα φροντίσει να σας καθοδηγήσει με τον καλύτερο τρόπο και δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τα γενέθλια ή τη γιορτή σας. 

Ζυγός

Ο Ζυγός κάνει πιο εύκολα φίλους απ’ τον καθένα. Λίγες όμως από τις φιλίες του κρατάνε, λόγω της αστάθειας και της αναποφασιστικότητάς του. Είναι τόσο υποχωρητικός και καλοπροαίρετος, που μπορεί να σας συγχωρέσει σχεδόν τα πάντα. Ο λόγος του είναι γλυκός και ευγενικός, αλλά προσοχή, τα μισά απ’ αυτά που λέει, δεν είναι αλήθεια. Όχι φυσικά από κακία, αλλά είστε φίλος του και θεωρεί ότι πρέπει να σας ευχαριστεί συνέχεια. 

Σκορπιός 

Μπορεί ο Σκορπιός να είναι έμπιστος, ευαίσθητος και προστατευτικός φίλος ωστόσο το παραμικρό λάθος μπορεί να του φανεί τόσο σοβαρό που μπορεί όχι απλά να διαλύσει τη φιλία σας, αλλά να σας εκδικηθεί με το χειρότερο τρόπο. Δυστυχώς, είναι αρκετά ζηλόφθονος, ώστε να μεταμορφωθεί από πιστός φίλος σε αντίζηλος σας όσον αφορά την εμφάνιση, την καριέρα έως και το σύντροφό σας. Γι’ αυτό όσο λιγότερα λέτε, τόσο καλύτερα.

Τοξότης 

Το κοφτερό μυαλό και η φιλοσοφική του σκέψη, τον κάνουν ιδανικό φίλο για ατελείωτες συζητήσεις και εξομολογήσεις, προσφέροντας λύσεις για τα πάντα. Είναι πολυπράγμων και θα σας κάνει να περνάτε τέλεια. Θα σας βοηθήσει σίγουρα να πετύχετε και τους πιο μακρινούς σας στόχους και αρέσκεται στο να δίνει συμβουλές. Δύσκολα κάνει μακροχρόνιες φιλίες, αλλά αν αντέχετε τους γρήγορους ρυθμούς και την αγάπη του για ταξίδια, θα είστε παντοτινά φίλοι.

Αιγόκερως 

Μπορεί να φαίνεται ψυχρός, όμως οι πράξεις του και όχι τα λόγια του, θα σας αποδείξουν πόσο πιστός και αφοσιωμένος φίλος είναι. Έχει τους λιγότερους φίλους από τους υπόλοιπους του ζωδιακού κύκλου γιατί, εκτός από επιλεκτικός και δύσκολος, αγαπά τη μοναξιά του. Μπορεί να σας εκνευρίσει με την προσκόλλησή του στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, ενώ θα πρέπει να …αντέξετε και την κατά καιρούς αγενή συμπεριφορά και το καυστικό του χιούμορ. 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι καλόψυχος, αλτρουιστής και οι φίλοι του είναι για εκείνον, πάντοτε σε προτεραιότητα. Αν σας υποσχεθεί βοήθεια, θα εκπλαγείτε από το τι μπορεί να καταφέρει για σας. Καινοτόμος και πρωτοποριακός, θα κερδίσει σίγουρα το θαυμασμό και το σεβασμό σας. Όντας ελεύθερο πνεύμα, δεν καταπιέζει τους φίλους του. Είναι πολύ αγαπητός και λέει πάντα την αλήθεια ακόμα και αν γνωρίζει ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις.

Ιχθύες 

Ο Ιχθύς είναι ευαίσθητος, ευχάριστος σαν παρέα και φροντίζει τους φίλους του χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα. Τους περιποιείται και μπορεί να υπομένει πολλά από εκείνους. Γι’ αυτό λοιπόν μην τον παρεξηγείτε αν δεν σας έχει πάρει τηλέφωνο όπως σας είπε ή αν ξέχασε τα γενέθλια σας. Δεν είναι ότι αδιαφορεί, απλά ζει σ’ ένα διαφορετικό κόσμο από τους υπόλοιπους. Αγαπά πραγματικά τους φίλους του και όσοι είναι δίπλα του, οφείλουν να νιώθουν τυχεροί.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey