Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια όταν συγκατοικούν

22/01/2022 - 16:49 Ενημερώθηκε 22/01/2022 - 19:02

Θέλει περιποίηση ο Κριός, είναι καλομαθημένος! Είτε άντρας είναι, είτε γυναίκα, την άνεση του τη θέλει. Μπορεί να βάζει συχνά τις φωνές και να σας κατηγορεί άδικα όταν χάνει τα προσωπικά του αντικείμενα, αλλά δε θα σας δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στη συγκατοίκηση, αν καταφέρετε να συμβιβαστείτε με τις παραξενιές του.

Αν στο τραπέζι περιμένει τον Ταύρο ένα ζεστό πιάτο με καλομαγειρεμένο φαγητό, τον έχετε σκλαβώσει. Θα σας κάνει όλα, μα όλα τα χατίρια και θα γίνει χαλί να τον πατήσετε. Άλλωστε, είναι διακριτικό άτομο κι αποφεύγει τις εντάσεις. Το σπίτι είναι το ησυχαστήριο του, ο χώρος που ηρεμεί. 

Όταν βρίσκεται στο σπίτι ένας Δίδυμος (και λέμε «όταν», γιατί είναι δύσκολο να μείνει κλεισμένος σε τέσσερις τοίχους), είναι σαν να τον έχετε βάλει στην πρίζα! Περιφέρεται από δωμάτιο σε δωμάτιο, συχνά άνευ λόγου κι αιτίας, προσπαθεί να ασχολείται συνεχώς με κάτι και στριφογυρνά σα σβούρα. Ησυχία θα βρείτε μόνο όταν πέσει για ύπνο. 

Ο Καρκίνος θέλει καναπέ, ταινία, αγκαλίτσα και ποπ-κορν. Θα απαιτεί, με τον τρόπο του βέβαια, την προσοχή σας συνεχώς και θα καταφέρνει να ξυπνάει όλα τα ενοχικά σας σύνδρομα όταν δεν του δίνετε σημασία! Αν καταφέρετε να τον νευριάσετε όμως, καλού κακού απομακρύνετε τα κρυστάλλινα βάζα και τα τασάκια που βρίσκονται στο οπτικό του πεδίο.

Γίνεται πυρ και μανία αν δει ότι τελειώνει το σαμπουάν ή το αλάτι, θέλει να βρίσκονται όλα στη θέση τους και σε αφθονία. Αν μπορούσε, θα αγόραζε κιβώτια από κάθε είδος, λες και έχουμε πάλι Κατοχή. Έχει όμως και θετικά στοιχεία, θέλει να υπάρχει τάξη στα πράγματα, δε δημιουργεί φασαρίες και καυγάδες κι είναι αρκετά ήρεμος σαν άνθρωπος.

Είτε μένετε σε χειρουργείο, είτε σε ένα σπίτι με συγκάτοικο Παρθένο, ένα και το αυτό! Υποχόνδριος, τα πιο σημαντικά σημεία του σπιτιού είναι το κρεβάτι και η ντουλάπα του. Θέλει τα ρούχα του τακτοποιημένα, λες και είναι φάκελοι, και για να ακουμπήσετε το κρεβάτι του, θα πρέπει να περάσετε πρώτα από τον κλίβανο. Κατά τα άλλα, είναι ήρεμο ζώδιο.

Είναι τακτικό ζώδιο, θέλει αρμονία στο σπίτι του κι αν κουνήσετε κατά λάθος το κάδρο ένα εκατοστό πιο δεξιά, θα θυμώσει και δε θα σας μιλά για μισή μέρα! Δε θα τσακωθεί μαζί σας όμως, αφού δεν του αρέσουν οι φασαρίες και η γκρίνια. Μπορεί να σας φτάσει σε σημείο να στήσετε καυγά με τον εαυτό σας στον καθρέφτη, προκειμένου να ξεθυμάνετε.  

Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα νιώθετε πως δεν έχετε συγκάτοικο κι αυτό γιατί είναι ένα ζώδιο που απομονώνεται στο σπίτι. Αυτό, βέβαια, μέχρι να συμβεί κάτι που θα τον ενοχλήσει και να γίνει εκεί μέσα… Τέξας. Ευέξαπτοι με το παραμικρό, όσο σιωπηλοί είναι κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, τόσο φωνακλάδες γίνονται όταν θυμώνουν. 

Είναι ίσως το μόνο ζώδιο που επιστρέφει στο σπίτι μόνο για ύπνο! Δεν μπορεί να κλειστεί σε τέσσερις τοίχους, καθώς θέλει την ανεξαρτησία του. Αν όμως μείνει μέσα, σίγουρα δε θα αράξει μπροστά στην τηλεόραση. Το πιο πιθανό είναι να σας παρασύρει να παίξετε κρυφτό ή κυνηγητό μέσα στο σπίτι. Η συγκατοίκηση με ένα παιδί μόλις άρχισε! 

Το αρνητικό με τον Αιγόκερω είναι ότι δεν ξεχωρίζει ποιο είναι το σπίτι του και ποιο το γραφείο. Αν δεν σας ξεκουφάνει με τη μουσική που είναι πάντα στη διαπασών, γιατί έτσι ηρεμεί, θα θέλει να μιλάτε και να αναλύετε με τις ώρες ένα θέμα. Ακόμη κι όταν εσείς αποκοιμηθείτε, εξαντλημένοι από την πολύωρη κουβέντα, εκείνος δεν θα σταματήσει. 

Όταν ανοίγει η πόρτα και επιστρέφει στο σπίτι ο Υδροχόος, είναι σαν να εισβάλει τυφώνας, καθώς είναι τσαπατσούλης και απρόσεχτος. Αν δεν έχει να κάνει κάτι συγκεκριμένο μέσα στο σπίτι, προτιμά να πάει μια βόλτα, ενώ σε μια διαμάχη μεταξύ σας, κάντε καλύτερα εσείς αυτή τη βόλτα, γιατί και δίκιο να έχετε, δε θα το βρείτε.

 ⛎

Ασχοληθείτε μαζί του, δώστε του σημασία και δε θα χάσετε, αφού μαγειρεύει εξαιρετικά, ξέρει να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού και του αρέσει να προσέχει το άτομο που συμβιώνει μαζί του. Αν υπήρχε ένας Ιχθύς σε κάθε σπίτι, οι υδραυλικοί, οι ηλεκτρολόγοι και οι τεχνικοί θα είχαν πεινάσει. Έχει πρακτικό μυαλό και καταφέρνει σχεδόν τα πάντα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey