Ποιο επάγγελμα μάς ταιριάζει σύμφωνα με τα άστρα;

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι δουλειά κάνεις

03/10/2021 - 21:10 Ενημερώθηκε 03/10/2021 - 21:16

Επειδή δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβουμε ποιο επάγγελμα μάς ταιριάζει απόλυτα καθώς ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ικανότητες και κλίσεις, ας δούμε ποια είναι τα ιδανικά επαγγέλματα ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μας.

ΚΡΙΟΣ

Η στασιμότητα τον κουράζει γι’ αυτό και επιλέγει εργασίες όπου μπορεί να εξελίσσεται! Του ταιριάζουν περισσότερο ελεύθερα επαγγέλματα ή εργασίες που του δίνουν τη δυνατότητα να πάρει ο ίδιος πρωτοβουλίες. Άνετα μπορεί να ασχοληθεί και επαγγελματικά με τον αθλητισμό, ενώ συχνά τον συναντάμε να είναι στρατιωτικός, αστυνομικός ή να δραστηριοποιείται σε μία εταιρεία που είναι leader, δηλαδή αρχηγός μίας ομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος χαρακτηρίζεται από συνέπεια, σταθερότητα, αρκετή υπομονή αλλά και άριστες πρακτικές ικανότητες. Μπορεί άνετα να γίνει λογιστής, φοροτεχνικός, υπάλληλος σε τράπεζα ή ακόμα και οικονομολόγος. Έχει εξαιρετική κλίση στην μαγειρική, στο πλέξιμο, στην κηπουρική, στην κατασκευή κοσμημάτων αλλά και σε κάθε χειρωνακτική εργασία στην οποία μπορεί να αφήσει ελεύθερη τη δημιουργικότητά του!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς είναι το ζώδιο της επικοινωνίας, της μετακίνησης και των ταξιδιών, δεν μπορεί επουδενί να ασχοληθεί με ένα επάγγελμα που τον εγκλωβίζει στους τέσσερις τοίχους ενός γραφείου! Θα μπορούσε να κάνει οποιοδήποτε εργασία που σχετίζεται με τα ταξίδια και τις μετακινήσεις: ξεναγός, αεροσυνοδός, πιλότος. Ενώ θα μπορούσε να γίνει και πωλητής, καθώς θα ερχόταν σε επαφή με κόσμο αλλά θα βρισκόταν διαρκώς και σε κίνηση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνήθως επιλέγει να ασχοληθεί με ένα επάγγελμα που είναι η συνέχεια του επαγγέλματος των γονέων του καθώς του αρέσει να ασχολείται με κάτι οικείο, συνεχίζοντας την παράδοση. Επιπλέον, αν και ευαίσθητος έχει έναν μοναδικό τρόπο να ηγείται μίας ομάδας ανθρώπων. Το ιδανικό επάγγελμα θα μπορούσε να είναι σχετικό με τη διοίκηση επιχειρήσεων. Παράλληλα θα του ταίριαζε να είναι δάσκαλος γιατί έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά.

ΛΕΩΝ

Θέλει πάντα να ασχολείται επαγγελματικά με οτιδήποτε τού δίνει έμπνευση και τον αφήνει ελεύθερο να αναδείξει όλα τα χαρίσματά του! Ο Λέοντας επιπλέον θέλει προβολή και να επιδεικνύει τις ικανότητές του! Αρκετοί ασχολούνται με τα ΜΜΕ, είναι παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί! Ένα ακόμα επάγγελμα που θα μπορούσε να τού ταιριάξει είναι βρεφονηπιοκόμος ή ακόμα και διασκεδαστής παιδιών (κλόουν).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ο άνθρωπος που θέλει να ακούει τα προβλήματα των γύρω του και να δίνει λύσεις, βοηθώντας και απαλύνοντας τον πόνο τους. Ο ίδιος είναι πάντα λογικός, πρακτικός και απόλυτα υπεύθυνος! Έτσι επιλέγει επαγγέλματα που σχετίζονται με την υγεία και την φυσική κατάσταση. Γίνεται λοιπόν γιατρός, νοσηλευτής, φυσιοθεραπευτής. Επειδή έχει μεγάλη αγάπη στα ζώα, άνετα θα μπορούσε να είναι και εκπαιδευτής σκύλων ή κτηνίατρος. 

ΖΥΓΟΣ

Του αρέσει να εργάζεται ομαδικά, έχει άριστες διπλωματικές ικανότητες, ενώ το γούστο και η καλαισθησία του, τον κάνουν να ξεχωρίζει. Έτσι επιλέγει να ασχοληθεί με επαγγέλματα που σχετίζονται με την τέχνη, όπως τραγουδιστής ή μουσικός παραγωγός. Στον τομέα της μόδας, μπορεί να πρωτοπορήσει, ενώ θα μπορούσε άνετα να γίνει και σύμβουλος σχέσεων, αφού πραγματικά θέλει να βλέπει γύρω του ζευγάρια αγαπημένα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός θέλει να έχει την εξουσία και τον έλεγχο των καταστάσεων. Του αρέσουν επαγγέλματα που έχουν μυστήριο ή σχετίζονται με την έρευνα και την ανακάλυψη. Άνετα λοιπόν θα μπορούσε να είναι ντεντέκτιβ γιατί έχει τον τρόπο του να εξιχνιάζει μυστήρια και μυστικά. Οι άριστες ικανότητες διαχείρισης που τον διακρίνουν, τον καθιστούν κατάλληλο και για επαγγέλματα που σχετίζονται με την διοίκηση και τα οικονομικά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης αγαπά τα ταξίδια, του αρέσει η περιπέτεια και οι νέες εμπειρίες. Δεν μπορεί να κλειστεί μέσα σε ένα γραφείο κάνοντας μία δουλειά ρουτίνας. Θα λάτρευε ένα επάγγελμα που θα του έδινε την ευκαιρία να γνωρίσει αρκετές χώρες, όπως να έχει ταξιδιωτικό γραφείο, να είναι πιλότος, αεροσυνοδός ή ξεναγός. Επειδή έχει την ικανότητα να μεταδίδει γνώση, θα μπορούσε να δραστηριοποιηθεί και στον χώρο της εκπαίδευσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι εργατικός, υπεύθυνος, αρκετά συγκεντρωτικός, αλλά απόλυτα δοσμένος σε αυτό που κάνει. Μπορεί να επιλέξει έναν επαγγελματικό κλάδο, όχι επειδή του αρέσει, αλλά επειδή μπορεί να του αποφέρει σημαντικό οικονομικό όφελος. Έχει άριστες διοικητικές ικανότητες και παράλληλα μεγάλο ταλέντο στην εκπαίδευση και την επιμόρφωση. Εκτός από καθηγητής, θα μπορούσε να είναι σύμβουλος επιχειρήσεων ή υπεύθυνος προσωπικού! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της εφεύρεσης, της ανακάλυψης, την τεχνολογίας, αλλά και της δικτύωσης. Σίγουρα λοιπόν τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τους παραπάνω τομείς, θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν στην επιτυχία! Θα μπορούσε επίσης να ασχοληθεί με την πολιτική, γιατί του αρέσει η ενασχόληση με τα κοινά. Ενδιαφέρον θα του ήταν και ένα επάγγελμα τεχνολογίας, π.χ. προγραμματιστής ή τεχνικός. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι ένας άνθρωπος με πολλά καλλιτεχνικά ταλέντα έχοντας κλίση προς το θέατρο, τη μουσική και την ζωγραφική! Επιπλέον, επειδή χαρακτηρίζεται από βαθιά πίστη, θα μπορούσε να ασχοληθεί και με τον θρησκευτικό κλάδο, π.χ. θεολόγος ή ιερέας. Δεδομένου ότι έχει αρκετές ευαισθησίες και θέλει πάντα να βοηθά τους ανθρώπους, ο Ιχθύς θα μπορούσε άνετα να γίνει θεραπευτής, γιατρός ή νοσηλευτής!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey