Εκδήλωση προβολής του προορισμού «Λέσβος» στο «Ελ. Βενιζέλος»

Με γευσιγνωσία ούζου και τοπικά εδέσματα  

13/07/2017 - 19:45

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης «Ouzofest», την Δευτέρα 10 Ιουλίου οργανώθηκε εκδήλωση προβολής των τοπικών προϊόντων και της παραγωγικής φυσιογνωμίας του νησιού, με σημείο αναφοράς τη γευσιγνωσία ούζου στο Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από το Επιμελητήριο Λέσβου και τη διοίκηση του αεροδρομίου. Η εκδήλωση γευσιγνωσίας περιελάμβανε πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά προϊόντα της Λέσβου, όπως λαδοτύρι, φέτα, ελαιόλαδο, ελιές, πάστα ελιάς, αλίπαστα, κ.ά., τα οποία προσφέρονταν στους διερχόμενους επιβάτες, ως μεζέδες μαζί με το μοναδικό ούζο της Λέσβου. Η ανταπόκριση και προσέλευση των ταξιδιωτών και επισκεπτών ήταν πέραν κάθε προσδοκίας.

Την γευσιγνωσία πλαισίωσε ζωντανή μουσική και χορός από τον Σύλλογο Βρισαγωτών και Πολιχνιατών Αθήνας. Παράλληλα σε δυο μεγάλες οθόνες προβάλλονταν βίντεο με στιγμιότυπα από τις ομορφιές του νησιού.

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας προβολής των τοπικών μας προϊόντων αλλά και όλου του νησιού ως τουριστικού προορισμού, από το Επιμελητήριο Λέσβου, με τη στήριξη του Δήμου Λέσβου και του Συνδέσμου Ποτοποιών - Αποσταγματοποιών Λέσβου.

Οι αεροπορικές εταιρείες που συνδέουν την Αθήνα με τη Μυτιλήνη («Aegean», «Astra» και «Volotea), θα προσφέρουν με κλήρωση, συνολικά έξι διπλά εισιτήρια για Αθήνα - Μυτιλήνη με επιστροφή, σε ισάριθμους τυχερούς.

Από το Σάββατο 1η Ιουλίου, τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών του αεροδρομίου, ήδη προσφέρουν εκπτώσεις 15% με την αγορά λεσβιακού ούζου, ενώ με στόχο τη μεγαλύτερη προβολή των προϊόντων του νησιού, τα ΚΑΕ θα αναδείξουν ξεχωριστά όλα τα τοπικά είδη.

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey