Δυσκολεύει η μεταγραφή του Πουλάκου

01/07/2012 - 05:56
Μια σπουδαία μεταγραφή που έχει στα σκαριά η ομάδα της ΑΕΛΚ και έχει να κάνει με την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού Γιώργου Πουλάκου, φαίνεται ότι οδηγείται σε ναυάγιο μετά τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις που προέβαλε στους ανθρώπους της ΑΕΛΚ.
Μια σπουδαία μεταγραφή που έχει στα σκαριά η ομάδα της ΑΕΛΚ και έχει να κάνει με την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού Γιώργου Πουλάκου, φαίνεται ότι οδηγείται σε ναυάγιο μετά τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις που προέβαλε στους ανθρώπους της ΑΕΛΚ.

Ο Πουλάκος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα πολιορκείται και από άλλες ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, απαίτησε ένα μεγάλο ποσό το οποίο είναι φύσει αδύνατον να το δώσει μια ομάδα που αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, και φαίνεται ότι η διοίκηση κοιτάζει και στην κατεύθυνση άλλων, πιο προσιτών για τα οικονομικά της δεδομένα, λύσεων, που θα δυναμώσουν την ομάδα της ΑΕΛΚ και θα την κάνουν ακόμη πιο δυνατή στο χώρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός της περίπτωσης Πουλάκου, ποδοσφαιριστής από το χώρο της Γ΄ Εθνικής ενδιαφέρει την ομάδα, χωρίς ωστόσο να έχει διαρρεύσει προς τα έξω το όνομα, μια και μετά την προσέγγιση του παίκτη από παράγοντα της ομάδας και την προφορική πρόταση που του έγινε, απάντηση ακόμη δεν έχει έρθει. Όπως, μάλιστα, είπε ο πρόεδρος κ. Βέρρος την Κυριακή και λίγη ώρα μετά το τέλος του ντέρμπυ, η ομάδα θα ενισχυθεί και με δύο μικρούς ακόμη παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο της ομάδας.
Όσον αφορά τώρα στις περιπτώσεις των Αλέκου Ριζούλη και Βαγγέλη Ζορμπαλά, που σε πρώτη φάση τούς είχε γίνει πρόταση από τη διοίκηση για μείωση των οικονομικών αποδοχών τους, το θέμα δε παρουσίασε καμμία εξέλιξη. Η ΑΕΛΚ θέλει να συζητήσει και πάλι με του παίκτες κι αν δεχθούν τη μείωση, τότε δε θα υπάρχει κανένα κώλυμα για την παραμονή τους στο δυναμικό της ομάδας. Μάλιστα ο Ριζούλης που αγωνίστηκε κανονικά στο ντέρμπυ με τον Αιολικό και ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας του, μίλησε με τον πρόεδρο τη Δευτέρα και ακολούθως αναχώρησε με άδεια του προπονητή του για την πατρίδα του για να περάσει τις μέρες των Χριστουγέννων. Φαίνεται, δε, ότι το επόμενο ραντεβού με τη διοίκηση θα γίνει όταν επιστρέψει από την άδειά του. Σίγουρο θεωρείται ότι θα παραμείνει στην ομάδα με την οποία έχει δεθεί, αλλά είναι δεδομένο και το γεγονός ότι τον θέλει κοντά του και ο Αντωνίου.
Ο Ζορμπαλάς μπορεί να μην αγωνίστηκε στο ντέρμπυ λόγω τραυματισμού, ακολουθεί όμως κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων και περιμένει και αυτός τη σειρά του για να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Ερήμωσε
Λίγοι παίκτες ακολουθούν τις προπονήσεις της ομάδας, αφού σχεδόν οι περισσότεροι πήραν την χριστουγεννιάτικη άδεια ώστε να μεταβούν στην πατρίδα τους και να περάσουν τις γιορτές με τις οικογένειές τους.
Χθες έφυγαν και οι υπόλοιποι και ανανέωσαν το ραντεβού για την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Αστέρα Νίκης (Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου) στο γήπεδό της. Ο Στρατής Βαλλιός είναι το μοναδικό «πρόβλημα», ακολουθώντας θεραπευτική αγωγή στο πόδι του, αλλά ελπίζοντας μετά τα Χριστούγεννα να μπορέσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και πλέον να υπολογίζεται από τον προπονητή του.
Ακόμη, ο Κώστας Σεμερτζίδης, η πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ΑΕΛΚ, προπονείται κανονικά και περιμένει την ώρα που θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας και θα αγωνιστεί μπροστά στο ένθερμο κοινό της. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής, μάλιστα, παρακολούθησε το κυριακάτικο ντέρμπυ και πήρε μια εικόνα από τη νέα του ομάδα, αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν στην κατηγορία. Ο Σεμερτζίδης θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων εκτός έδρας, σε ένα αρκετά καθοριστικό παιχνίδι για την ομάδα της Καλλονής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey