«Τέχνη και Πτώση»

01/07/2012 - 05:56
Με τις έννοιες «Τέχνη και Πτώση» θα πειραματιστούν, την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στο χώρο της Φοιτητικής Λέσχης, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές Πολιτισμικής Πληροφορικής και Επικοινωνίας, του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Έκθεση από μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας

Με τις έννοιες «Τέχνη και Πτώση» θα πειραματιστούν, την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, στο χώρο της Φοιτητικής Λέσχης, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές Πολιτισμικής Πληροφορικής και Επικοινωνίας, του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.


Μεταπτυχιακοί φοιτητές που ακολουθούν την κατεύθυνση «Σχεδιασμού Ψηφιακών Πολιτιστικών Προϊόντων», προβληματίζονται, συνδέουν, συνθέτουν και αποδομούν τις δύο έννοιες, μέσα από ενότητες που αφορούν την ανάδειξη και την «πτώση» καλλιτεχνικών κινημάτων, τους καλλιτέχνες, την πολιτική, ψυχολογική και ηθική πτώση, αλλά και την πτώση ως φυσικό φαινόμενο και την… ελεύθερη πτώση.
Όλα αυτά, μέσα από την προσωπική ματιά τους και στην έκθεση εφαρμογών πολυμέσων που θα πραγματοποιήσουν στο λόφο «Ξενία».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey