Δυστυχώς η «Αρκούδα» δεν είχε πεθάνει

28/02/2022 - 11:30

Οι Αμερικανοί φίλοι μας με την ανοχή έως και σύμφωνη γνώμη μερικών εκ των Ευρωπαίων συμμάχων , φρόντισαν για όλα. Βοήθησαν τους μεταρρυθμιστές ηγέτες της τέως Σοβιετικής Ένωσης συμβάλλοντας σημαντικά στην διάλυσή της. 

Φρόντισαν να εντάξουν στο ΝΑΤΟ τις περισσότερες δημοκρατίες επί Ευρωπαϊκού εδάφους που προέκυψαν από την συντελεσθείσα διάλυση , δημιουργώντας έναν ασφυκτικό δακτύλιο γύρω από την εξασθενημένη στρατιωτικά αλλά και οικονομικά Ρωσία.  

Δέχθηκαν με ανοικτές αγκάλες τους Ρώσους ολιγάρχες που υφάρπαξαν αμύθητα ποσά και τα μετέφεραν στη Δύση. Ποσά που ανήκαν και ανήκουν στον Ρωσικό λαό ο οποίος για πολλά χρόνια έζησε σε συνθήκες πείνας και ανέχειας. Και σαν μην έφθαναν όλα αυτά φρόντισαν με φονικούς βομβαρδισμούς και με περισσή βαρβαρότητα να καταστρέψουν τον μοναδικό σύμμαχο της Ρωσίας στην Ευρώπη την Σερβία αδιαφορώντας για τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων και την ολική καταστροφή των υποδομών της χώρας, 

Και πίστεψαν ότι ύστερα από όλα αυτά η «αρκούδα» θα είχε πεθάνει. 

Όπως φάνηκε όμως δεν είχαν υπολογίσει σωστά . Γιατί πρώτον δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι ίσως θα μπορούσε η ρωσική αρκούδα να μην είχε πεθάνει, αλλά να βρισκόταν σε μια παρατεταμένη χειμερία νάρκη και δεύτερον υποτίμησαν την αξιοσύνη και την περηφάνια του ρωσικού λαού , ενός λαού που θρήνησε 25 εκατομμύρια νεκρούς στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο για να είναι εκείνοι ελεύθεροι. Αλλά δεν είχαν τελειώσει. Έπρεπε να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και η Ουκρανία, αναπόσπαστο κομμάτι της πάλαι ποτέ ρωσικής αυτοκρατορίας. Μια χώρα που βρίσκεται στην αγκαλιά της Ρωσίας και στην οποία ζουν εκατομμύρια πολίτες ρωσικής καταγωγής. 

Δυστυχώς όμως για τον Ουκρανικό λαό, αλλά και για την Ευρώπη , έπεσαν πάνω στον Πούτιν. Έναν αδίστακτο άνθρωπο, πρώην επικεφαλή της ΚΑ ΚΕ ΜΠΕ στην Ανατολική Γερμανία, ο οποίος αφού φρόντισε να καταστήσει την Ρωσία πανίσχυρη στρατιωτικά και εύρωστη οικονομικά, διέταξε αυτή τη βάρβαρη επίθεση κατά του ουκρανικού λαού γράφοντας στα παλαιά του υποδήματα τα πακέτα αντιποίνων που έθεσαν σε ισχύ οι δυτικοί σύμμαχοι λέγοντας σε όλο τον πλανήτη ότι οι ενέργειες και πρακτικές των συμμάχων είναι η κύρια αιτία για αυτήν την εξέλιξη. 

Ας αφήσουν λοιπόν στην άκρη τα... πακέτα και τις φανφάρες και ας δηλώσουν ευθαρσώς ότι δεν σκοπεύουν, ούτε τώρα ούτε ποτέ, να εντάξουν την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ, γιατί έτσι μόνο θα αποσπάσουν από τα νύχια της αρκούδας τον απροστάτευτο και αφημένο στη μοίρα του Ουκρανικό λαό του οποίου από θεατές της κατασπάραξής του μετατραπούν τελικά σε σωτήρες του. 

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα… 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey