Ο νικητής του «X-Factor» Loukas

01/07/2012 - 05:56
Ο Λούκας Γιόρκας, νικητής του «X-Factor» της περασμένης χρονιάς, ήταν αυτή την εβδομάδα το πρόσωπο που έκλεψε την παράσταση το Σάββατο το βράδυ στο «Envy», κάνοντας τον κόσμο πραγματικά να παραληρεί!
Οι γιορτές πλησιάζουν και τα μεγάλα events δίνουν και παίρνουν στην προκυμαία! Ο Λούκας Γιόρκας, νικητής του «X-Factor» της περασμένης χρονιάς, ήταν αυτή την εβδομάδα το πρόσωπο που έκλεψε την παράσταση το Σάββατο το βράδυ στο «Envy», κάνοντας τον κόσμο πραγματικά να παραληρεί! Ο 24χρονος καλλιτέχνης από την Κύπρο τραγούδησε ζωντανά μπροστά στους πάρα πολλούς θαυμαστές του, που δεν έχασαν την ευκαιρία και έσπευσαν να τον απολαύσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του!
Το πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει για τη βραδιά περιείχε, εκτός από δικές του επιτυχίες τού πρόσφατου CD album του, όπως το «Μαζί», και άλλες μεγάλες επιτυχίες γνωστών καλλιτεχνών, ιδίως από το χώρο της ροκ σκηνής! Ο Loukas ανέβηκε δύο φορές κατά τη διάρκεια του event στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή που είχε στηθεί για τις ανάγκες του πάρτυ, για να καταπλήξει όσους περίμεναν να τον ακούσουν!Τις στιγμές που ο τραγουδιστής επικοινωνούσε με τον κόσμο, υπέγραφε αυτόγραφα και φωτογραφιζόταν μαζί του, τη σκυτάλη της μουσικής έπαιρνε στα χέρια του ο resident DJ του μαγαζιού, Stratos, που κρατούσε το κοινό σε... εγρήγορση! Ο χορός, το τραγούδι και το πολύ κέφι χαρακτήρισαν και αυτήν τη βραδιά στο «Envy», κάνοντας το κλίμα ιδιαίτερα γιορτινό! Οι πιο... θαρραλέοι, μάλιστα, δε δίστασαν να ανέβουν στη σκηνή και να προσφέρουν μοναδικό χορευτικό show στο κοινό!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey