Μυτιληνιός θεσμός στην Αθήνα

01/07/2012 - 05:56
Όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η 3η Γιορτή Σαρδέλας και Ούζου, που διοργάνωσε μέσα στον Ιούλιο, στην Πλατεία Αγίας Λαύρας Αμαρουσίου, με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου, ευχαριστεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυτιληνιών Αμαρουσίου και Όμορων Δήμων «Ο Νόστος».
Όσους βοήθησαν με τον τρόπο τους να πραγματοποιηθεί η 3η Γιορτή Σαρδέλας και Ούζου, που διοργάνωσε μέσα στον Ιούλιο, στην Πλατεία Αγίας Λαύρας Αμαρουσίου, με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου, ευχαριστεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυτιληνιών Αμαρουσίου και Όμορων Δήμων «Ο Νόστος». Ο Σύλλογος, παρά την κρίση, επιδιώκει - κι έχοντας ήδη συμπληρώσει τρία χρόνια διοργάνωσης - η Γιορτή να αποτελέσει ένα μυτιληνιό θεσμό στην καρδιά της Αθήνας.

Στη Γιορτή παρευρέθηκαν τόσο μέλη του Συλλόγου, όσο και κάτοικοι της περιοχής, αλλά και ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, που στο χαιρετισμό του συνεχάρη τον πρόεδρο του Συλλόγου, Άρη Κουζέλη, και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τονίζοντας πως η Γιορτή αυτή διατηρεί και αναδεικνύει την πολιτιστική ταυτότητα της Λέσβου.
Ο ίδιος ανέφερε πως, παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία για τη χώρα και την τοπική αυτοδιοίκηση, ο Σύλλογος θα συνεχίσει τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων που προσφέρουν δημιουργικές διεξόδους και στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης στους κατοίκους.
Με σχετική του ανακοίνωση, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυτιληνιών Αμαρουσίου και Όμορων Δήμων «Ο Νόστος» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όσους συνέβαλαν με την ευγενική τους χορηγία στην επιτυχημένη διοργάνωση της 3ης Γιορτής Σαρδέλας και Ούζου Μυτιλήνης στην Αθήνα.
Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστεί την εταιρεία συμμετοχών «Ασφάλειες Κούμπας Α.Ε.» για την οικονομική επιχορήγηση, την ποτοποιία «Βαρβαγιάννη» της Μυτιλήνης για την προσφορά του ούζου επί τρία συνεχόμενα έτη, το ιχθυοπωλείο «Κωνσταντάκη» για τη βοήθεια ως προς την προμήθεια της σαρδέλας και το Σύλλογο Μεσοτοπιτών Αθήνας «Οι Γλεντιστάδες», που συμμετείχε με το χορευτικό του συγκρότημα δίνοντας μια επιπλέον λεσβιακή νότα στην εκδήλωση. Ευχαριστεί επίσης τον «Αντέννα» και το δημοσιογράφο Στρατή Λιαρέλλη, για την κάλυψη των εκδηλώσεων, καθώς και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στη Γιορτή.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey