Ο επιτυχημένος Μυτιληνιός προπονητής συνεχίζει στο δρόμο των επιτυχιών με τη Βουλιαγμένη

Γενικός υπεύθυνος του ΝΟΒ, ο Πρίμπας!

08/09/2016 - 15:00

Καθήκοντα γενικού υπεύθυνου υποδομών ανέλαβε στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, ο Λέσβιος Παναγιώτης Πρίμπας, ο οποίος ορίστηκε από τη διοίκηση του Ομίλου να κατευθύνει την ακαδημία της ομάδας.

Καθήκοντα γενικού υπεύθυνου υποδομών ανέλαβε στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, ο Λέσβιος Παναγιώτης Πρίμπας, ο οποίος ορίστηκε από τη διοίκηση του Ομίλου να κατευθύνει την ακαδημία της ομάδας.

Η οποία αποτελεί ένα νευραλγικό πόστο, όπου ο έμπειρος προπονητής θα επιδιώξει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο.

 

Η ανακοίνωση του ΝΟΒ

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει τη συνέχεια της πολυετούς και πολύ πετυχημένης συνεργασίας του με τον προπονητή της υδατοσφαίρισης Παναγιώτη Πρίμπα. Μετά από πολλές διακρίσεις και πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες, ο κ. Πρίμπας θα αναλάβει Υπεύθυνος Υποδομών των σχολών υδατοσφαίρισης του ομίλου μας, πιστεύοντας ότι με την μεγάλη εμπειρία του στο άθλημα, θα μπορέσει να συνεχίσει και να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το σημαντικότερο τμήμα υδατοσφαίρισης για εμάς, αυτό των σχολών».

Ο Παναγιώτης Πρίμπας που ξεκίνησε από το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης την σπουδαία διαδρομή του στο πόλο, καταξιώθηκε και ως προπονητής με τίτλους και μετάλλια που τον καθιστούν δικαιωματικά στην ελίτ του αθλήματος: Συμμετοχή στο Champions League, συμμετοχή στο ευρωπαϊκό κύπελλο «Len Trophy», κατάκτηση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Ανδρών Α1, Κατάκτηση Κυπέλλου Ελλάδος Υδατοσφαίρισης Ανδρών Α1, κατάκτηση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Γυναικών Α2, κατάκτηση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Κορασίδων, κατάκτηση όλων των χρυσών μεταλλίων στα ηλικιακά πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης αρένων (Σχολών, Μίνι παίδων, Παίδων, Εφήβων, Νέων ανδρών).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey