Ατρόμητος Ανεμώτιας

Γενικός αρχηγός ο Βρατσάνος!

13/06/2016 - 17:17

Ένας γνώριμος στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο επανέρχεται στο προσκήνιο αναλαμβάνοντας το γνώριμό του πόστο που τον έκανε αναγνωρίσιμο στο παρελθόν κατά τη θητεία του σε Καλλονή και Αιολικό. Ο Μάρκος Βρατσάνος λοιπόν αποδέχθηκε πριν από λίγες μέρες την πρόταση που του έγινε από τον Ατρόμητο Ανεμώτιας και συμφώνησε να αναλάβει γενικός αρχηγός της ομάδας,

Ένας γνώριμος στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο επανέρχεται στο προσκήνιο αναλαμβάνοντας το γνώριμό του πόστο που τον έκανε αναγνωρίσιμο στο παρελθόν κατά τη θητεία του σε Καλλονή και Αιολικό. Ο Μάρκος Βρατσάνος λοιπόν αποδέχθηκε πριν από λίγες μέρες την πρόταση που του έγινε από τον Ατρόμητο Ανεμώτιας και συμφώνησε να αναλάβει γενικός αρχηγός της ομάδας, Μάλιστα ήδη έπιασε… δουλειά, καθώς βρίσκεται σε συνεργασία με τη διοίκηση για την εκπόνηση του μεταγραφικού σχεδιασμού για τη νέα χρονιά.
Οπωσδήποτε η παρουσία του γνώστη του αντικειμένου και έμπειρου Μάρκου Βρατσάνου έφερε χαμόγελα στο σύλλογο, αφού οι άνθρωποί του κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με έναν καλό παράγοντα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια απουσίαζε από τα αθλητικά δρώμενα του νησιού και τώρα ετοιμάζει τη δική του δυναμική επιστροφή στο χώρο.

Αποχωρήσεις
Μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του Μάρκου Βρατσάνου, στον Ατρόμητο πλέον βάζουν σε πρώτο πλάνο και τις αποχωρήσεις παικτών, οι οποίες πάντως θα είναι λίγες. Μία από αυτές είναι του Βασίλη Ποσνακίδη, που για επαγγελματικούς λόγους έφυγε για την Αθήνα, ενώ εκτιμάται πως από την ομάδα θα αποχωρήσουν άλλοι δύο παίκτες. Η χρονιά πάντως από όλους στην Ανεμώτια κρίνεται επιτυχημένη, αν και υπήρχε η δυνατότητα ο Ατρόμητος να κατακτήσει ακόμα και τη δεύτερη θέση. Όμως άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι από την πορεία που διέγραψε το σωματείο και περισσότερο ο προπονητής του Χρήστος Παπαδόπουλος, ο οποίος τυγχάνει της εμπιστοσύνης όλων και περιμένει και ο ίδιος καλύτερα αποτελέσματα τη νέα χρονιά.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey