Μεγάλος θαυμασμός και για τους Παλαιμάχους του Παλλεσβιακού, για την άψογη διοργάνωση, που στήριξε το «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Τρέλα για την ομάδα «όνειρο» στον Ταρλά!

09/06/2016 - 18:45

Αναμενόταν ως τέτοιο και απεδείχθη με την άρτια διοργάνωση και την τεράστια προσέλευση, πως ήταν πράγματι το γεγονός της χρονιάς, το οποίο θα μνημονεύεται και στο μέλλον. Η θρυλική ομάδα του «Euro 2004», πάτησε χθες το χορτάρι του Ταρλά, θύμισε τις αξέχαστες στιγμές της Πορτογαλίας και γνώρισε την αποθέωση από 2.000 και πλέον φιλάθλους, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Παλαιμάχων του Παλλεσβιακού. 

Αναμενόταν ως τέτοιο και απεδείχθη με την άρτια διοργάνωση και την τεράστια προσέλευση, πως ήταν πράγματι το γεγονός της χρονιάς, το οποίο θα μνημονεύεται και στο μέλλον. Η θρυλική ομάδα του «Euro 2004», πάτησε χθες το χορτάρι του Ταρλά, θύμισε τις αξέχαστες στιγμές της Πορτογαλίας και γνώρισε την αποθέωση από 2.000 και πλέον φιλάθλους, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Παλαιμάχων του Παλλεσβιακού. Οι οποίοι με την σειρά τους, απέδειξαν σαν σύλλογος για μία ακόμη φορά, ότι είναι πρωταθλητές της κοινωνίας με την πρωτοβουλία τους να προσκαλέσουν την Εθνική του 2004 στην εκδήλωση στήριξης του «Χαμόγελου του Παιδιού».
Η εκδήλωση περιλάμβανε και τη βράβευση του σπουδαίου Χάρη Γραμμού, του πρώτου σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ, Σταύρου Σαράφη, και του Ασημάκη Χατζηνικολάου, δημοσιογράφου της βαυαρικής τηλεόρασης. Πλακέτα επίσης δόθηκε στο Γιώργο Μανούσο και η εικόνα του Ταξιάρχη στο Θοδωρή Ζαγοράκη. Ακόμη το παρόν έδωσε στο Στάδιο και ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

Το «έχουν» ακόμα!
Στα καθαρά αγωνιστικά του φιλικού, οι 2.000 και πλέον φίλαθλοι που κατέκλυσαν τον Ταρλά, είχαν την ευκαιρία να δουν σε πολύ καλή φόρμα ομολογουμένως, τους άλλοτε διεθνείς μας. Οι Βασίλης Τσάρτας, Άγγελος Μπασινάς, Γιώργος Καραγκούνης, Παντελής Καφές, Άγγελος Χαριστέας, Στέλιος Γιαννακόπουλος αλλά και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ειδικά, έδειξαν πως ένα ποιοτικό ημίχρονο στη χειρότερη περίπτωση το έχουν ακόμα… άνετα αν επιστρέψουν στην ενεργό δράση. Στον αντίποδα, οι Παλαίμαχοι του «Παλλέ» στηρίχτηκαν και σε νέα παιδιά που πέρασαν από την ομάδα, όπως ο Γιώργος Μανούσος, ο Μιχάλης Κριπιντήρης, ο Στρατής Σαλταμάρας, ο Χρήστος Μουτζούρης, ο Δημήτρης Μπουρούς και ο Παναγιώτης Βουργουτζής. Και… κράτησαν για ένα ημίχρονο το σκορ σε φυσιολογικά πλαίσια, αφού έκλεισε με 2-0 χάρη σε γκολ των Καφέ και Γιαννακόπουλου. Στην επανάληψη όμως, η Εθνική μας ήταν καταιγιστική και σταμάτησε στο 8-0 με γκολ των Φύσσα, Χαριστέα (2), Καφέ, και Παπαδόπουλου (2) μέσα σε αποθέωση. Τον αγώνα σφύριξαν οι Γιώργος Κουκούλας, Θεόδωρος Στεργίου και Καμινής. Στην επανάληψη πέραν των Χαλκιά, Δέλλα, Χαριστέα, Ζαγοράκη, αγωνίστηκαν και οι Βενετίδης, Λάκης, Γ.Χ. Γεωργιάδης και Παπαδόπουλος, ενώ οι μόνοι που δεν πάτησαν το χορτάρι ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Κώστας Κατσουράνης, οι οποίοι όμως έγιναν αντικείμενο λατρεία

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey