Ο Αίγειρος ολοκλήρωσε με νίκη επί του Ποσειδώνα, μία ονειρεμένη χρονιά, παρά την κακή παρένθεση των μπαράζ

Φινάλε με «τεσσάρα»!

07/06/2016 - 17:39

Με το ευρύ 4-1 νίκησε τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων, ο Αίγειρος Μυστεγνών και διασκέδασε τις εντυπώσεις από τη μέτρια παρουσία του στα μπαράζ ανόδου. Το παιχνίδι στη Θερμή κρίθηκε από το πρώτο 45λεπτο, όπου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν τα τρία από τα τέσσερα συνολικά γκολ που έβαλαν στα δίχτυα των πρωταθλητών Χίου. Ο Αίγειρος, όπως γράφαμε και παραμονές του αγώνα, παρά το ότι δεν κατάφερε κάτι στα μπαράζ, έκλεισε με νίκη μία ονειρεμένη χρονιά, την πιο επιτυχημένη στην ιστορία του. Και πήρε και την πρώτη του νίκη σε αγώνα επιπέδου μπαράζ εθνικών κατηγοριών.

Με το ευρύ 4-1 νίκησε τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων, ο Αίγειρος Μυστεγνών και διασκέδασε τις εντυπώσεις από τη μέτρια παρουσία του στα μπαράζ ανόδου.

Το παιχνίδι στη Θερμή κρίθηκε από το πρώτο 45λεπτο, όπου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν τα τρία από τα τέσσερα συνολικά γκολ που έβαλαν στα δίχτυα των πρωταθλητών Χίου. Ο Αίγειρος, όπως γράφαμε και παραμονές του αγώνα, παρά το ότι δεν κατάφερε κάτι στα μπαράζ, έκλεισε με νίκη μία ονειρεμένη χρονιά, την πιο επιτυχημένη στην ιστορία του. Και πήρε και την πρώτη του νίκη σε αγώνα επιπέδου μπαράζ εθνικών κατηγοριών.

Κάτω από τον καυτό ήλιο στη Θερμή, που ανάγκασε μάλιστα το διαιτητή Δημητρόπουλο να διακόψει το παιχνίδι για να δώσει μία ανάσα… δροσιάς στους 22 ποδοσφαιριστές, η ατμόσφαιρα ήταν ιδανική τόσο από τους φίλους των γηπεδούχων, όσο και από τους φίλους των φιλοξενούμενων που ήρθαν από τη Χίο.

Ο Αίγειρος ωστόσο, είχε μεγαλύτερο κίνητρο για να κερδίσει την «αγγαρεία» και πλησίασε το γκολ με το νεαρό Καλαφάτη σε τετ α τετ του στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Δύο λεπτά όμως μετά, Σεραφίγκος και Σιβρής βρήκαν ο ένας τον άλλον και ο δεύτερος με κοντινό σουτ, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του μέσα σε χειροκροτήματα.

Οι Χιώτες απείλησαν στο 15΄ με μια σέντρα σουτ από το Ντεμίρι με τη μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από το δοκάρι. Αλλά η εδαφική υπεροχή των παικτών του Παπαλόπουλου έφερε και το δεύτερο γκολ, όταν ο Σεραφίγκος από κοντά νίκησε το Μπαχά με υποδειγματικό σουτ μετά από μπαλιά του Καλαφάτη. Οι γηπεδούχοι έδειξαν ασυγκράτητοι, θέλοντας να βάλουν κι άλλα τέρματα, αγγίζοντας με τον Καπταγιάννη και ένα τρίτο.

«Καυτό» πρώτο ημίχρονο
Με την συμπλήρωση του ημιώρου όμως, ο φιλοξενούμενος μπόρεσε και μπήκε ξανά στο παιχνίδι όταν ο Πελλαντής μείωσε σε 2-1 εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αμυντικών του Αίγειρου. Η χαρά για το γκολ κράτησε ωστόσο μόλις δύο λεπτά για τον Ποσειδώνα, αφού ο Καλαφάτης έδωσε διαστάσεις θριάμβου με το 3-1 που πέτυχε μετά από ασίστ του Σεραφίγκου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Αίγειρος μπήκε το ίδιο φουριόζος και ο Σεραφίγκος πριν το 50΄ διαμόρφωσε το 4-1. Αμέσως μετά ο Σιβρής σημάδεψε κάθετο δοκάρι του Ποσειδώνα και μετά και από αυτή τη φάση, ο ρυθμός έπεσε και το παιχνίδι μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν μειώσει σε 4-2 αν ο Μελέκος ευστοχούσε στο πέναλτι που πήρε ο Βελίδι σε χέρι αμυντικού, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Δημητρόπουλου (Δυτικής Αττικής) και των βοηθών του, Γιαννουγλίδη (Αθηνών) και Καπρέτσο (Δυτικής Αττικής).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΙΓΕΙΡΟΣ: Κουμπάς, Καπταγιάννης (77΄ Τσιπάς), Μουτζούρης, Λεονταρίδης, Τριλιανός, Κοντονίκας, Μαστραντωνάς (70΄ Χριστοδούλου), Γιακαλής, Καλαφάτης (82΄ Παπακώστας), Σεραφίγκος, Σιβρής.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Μπαχάς, Λοΐζος (λ.τ. 61΄ Καραμπουρνιώτης), Νιάκας (55΄ Σημαδόπουλος), Γαλάνης, Μπακογιώργης, Μελέκος, Ντεμίρι (74΄ Λαγκώνας), Σταματελόπουλος, Πελαντής, Βελίδι, Φεγγουδάκης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey