Η συγκλονιστική σειρά των ημιτελικών ανάμεσα σε Γέρα - Αρίων ολοκληρώθηκε με μεγάλη νικήτρια την ομάδα του Γιάννη Ζεστού

Στον τελικό η Γέρα!

07/06/2016 - 17:38

Έτοιμος να υπερασπίσει ξανά το στέμμα που φοράει τα τελευταία δέκα χρόνια είναι ο Παπάδος Γέρας, ο οποίος με 2-1 νίκες επί του Αρίωνα, προκρίθηκε στον τελικούς των Play Off.

Έτοιμος να υπερασπίσει ξανά το στέμμα που φοράει τα τελευταία δέκα χρόνια είναι ο Παπάδος Γέρας, ο οποίος με 2-1 νίκες επί του Αρίωνα, προκρίθηκε στον τελικούς των Play Off.

Η ομάδα του Γιάννη Ζεστού, αν και έμεινε πίσω στη σειρά, χάνοντας τον πρώτο αγώνα, κατάφερε να επιστρέψει και με δύο σερί νίκες να αποκλείσει την ομάδα του Μάγειρα, η οποία έδειξε ιδιαίτερα ανταγωνιστική και πάλεψε μέχρι τέλους για την πρόκριση. Έτσι το ζευγάρι του μεγάλου τελικού, είναι αυτό ανάμεσα σε Γέρα και Αιολικό.

Ο τρίτος τελικός ήταν δραματικός στο κλειστό της Νεάπολης το περασμένο Σάββατο. Ο Αρίωνας ήταν αυτός που μπήκε πιο καλά στο παιχνίδι και με καλό ρυθμό στην επίθεση και έλεγχο των ριμπάουντ, κατάφερε να ξεφύγει της Γέρας με οκτώ πόντους (8-16).

Αμφίρροπο το ματς
Η Γέρα ωστόσο βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει με τα εύστοχα τρίποντα που της ανέβασαν την ψυχολογία και το παιχνίδι πήγε στο καλάθι, με όλα τα χαρακτηριστικά δηλαδή ενός ντέρμπι. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους όμως, η Γέρα πάτησε γκάζι και κατάφερε να χτίσει εκείνη πια, μία διαφορά ασφαλείας φτάνοντας στο 37-29.

Αλλά ο Αρίωνας κατάφερε να ροκανίσει εκ νέου το προβάδισμα της Γέρας, φτάνοντας στο 47-45 με πρωτεργάτες τους Κούκουρα και Παούρη, αλλά ο Γιάννης Ζεστός από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, διαμόρφωσε το 52-47 της τρίτης περιόδου.

Στην τέταρτη περίοδο, οι ομάδες πήγαιναν χέρι - χέρι στο σκοράρισμα, όμως η Γέρα με το Γρηγόρη Ζεστό να «πυροβολεί» από τα 6,75 μ., έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στους πρωταθλητές. Οι Αλατζάς και Καλλίτσας με δύο τρίποντα μείωσαν σε 63-60 για τον Αρίωνα και το ματς πήγε πια στις βολές, εκεί όπου ο Γιάννης Ζεστός είχε την ψυχραιμία και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με το τελικό 71-66.

Το φιλμ του αγώνα

ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ - ΑΡΙΩΝ ΓΣ (71-66)
Διαιτητές: Μαριγλή - Σωτηρχέλλης
Ημίχρονο: 31-29
Δεκάλεπτα: 8-16, 23-13, 21-18, 19-19

ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ (Ζεστός Ι.): Μαντζουράνης 6, Σταμούλης 10(2), Ζεστός Ι. 21(1), Ζεστός Γ. 19(1), Χατζηντάνος 7, Κακαγιάννης 8(2), Μαυρογιαννάκης, Ανδρικόπουλος
ΑΡΙΩΝ ΓΣ (Μάγειρας): Καραντανέλλης 9(1), Παούρης 9(1), Ζενελάι 2, Καλλίτσας 12, Μπουρούς 7, Γκορόγιας 6(2), Κούκουρας 18, Αλατζάς 3(1), Σάμιος, Πετρογιάννης

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey