CUBA BREAK

03/06/2016 - 15:20

Λίγες ημέρες έμειναν για την έναρξη του Euro 2016, αλλά υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και για το επετειακό Κόπα Αμέρικα, το οποίο για πρώτη φορά θα διεξαχθεί με 16 ομάδες, με τις ΗΠΑ να φιλοξενούν τη διοργάνωση.

Λίγες ημέρες έμειναν για την έναρξη του Euro 2016, αλλά υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και για το επετειακό Κόπα Αμέρικα, το οποίο για πρώτη φορά θα διεξαχθεί με 16 ομάδες, με τις ΗΠΑ να φιλοξενούν τη διοργάνωση.

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ    
Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτή τη μονομαχία ανάμεσα σε δύο από τις υπολογίσιμες ομάδες του επετειακού Κόπα Αμέρικα, που γίνεται φέτος το καλοκαίρι. Η στοιχηματική απόδοση της Κόστα Ρίκα ανεβαίνει σταδιακά, κάτι που σημαίνει πως οι μπουκ δεν τη… σκέφτονται ιδιαίτερα ως τελική νικήτρια. Η Παραγουάη είναι παραδοσιακή δύναμη στις διοργανώσεις του Κόπα Αμέρικα και σε γενικές γραμμές φημίζεται για την ανθεκτικότητά της.

Στην περασμένη διοργάνωση, η «αλμπιρόχα» τα έδωσε όλα πριν πέσει σε μια εξαιρετική Αργεντινή. Της δίνουμε ένα πολύ μικρό προβάδισμα για την τελική νίκη, αλλά σε κάθε περίπτωση, το… μεσαίο αποτέλεσμα είναι το σημείο που συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για επαλήθευση και δεν θα διστάσουμε να το επιλέξουμε… Οι στοιχηματικές εταιρίες ανά τον κόσμο ρίχνουν την απόδοση του «Χ».
Εκτίμηση: X

ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ    
Σε ομάδα των ισοπαλιών τείνει να εξελιχτεί η Σαπεκοένσε, η οποία μετράει ήδη αρκετές στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Η… δεύτερη «Βερντάο» -μετά την Παλμέιρας- δείχνει να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες κάθε αγώνα έστω κι αν της λείπει ακόμα ένα καλό σερί επιτυχιών. Το ματς με τη Φλουμινένσε μοιάζει απίστευτα δύσκολο για την «πράσινη», αλλά φαίνεται πως το ίδιο ισχύει και για τη «Φλου», η οποία ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά της και είναι ακόμα ασταθής. Περιμένουμε αρκετή αλληλοεξουδετέρωση ανάμεσα στις δύο ομάδες και το «Χ» αν και είναι σχετικά χαμηλά, είναι μια επιλογή αξίας.

Αν υπάρξει νικητής στην αναμέτρηση, θα είναι στο… νήμα και αξίζει να πάρουμε το συγκεκριμένο ρίσκο προκειμένου να τριπλασιάσουμε το κεφάλαιό μας.
Εκτίμηση: X

ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ
Η Σέριε Α της Βραζιλίας σχεδόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας αυτή τη στοιχηματική αγωνιστική… Πρώτη μας στάση στο ματς Ατλέτικο Παραναένσε - Σάντα Κρουζ. Έστω και με μια μικρή καθυστέρηση, η ομάδα του πολύπειρου Πάουλο Αουτουόρι κέρδισε εντός έδρας, καταβάλλοντας την αντίσταση της Φιγκεϊρένσε και τώρα θέλει να κάνει το ίδιο και με τη Σάντα Κρουζ, η οποία έχει ξεκινήσει αρκετά δυνατά, έχοντας και τον Γκράφιτε σε εξαιρετική φόρμα... Η τιμή του «άσου» μάς οδηγεί στην επικράτηση των γηπεδούχων.
Εκτίμηση: 1


… + ΤΟ ΕΞΤΡΑ:

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ    
Εδώ δεν περιμένουμε ανατροπές. Περιμένουμε επιβεβαίωση του φαβορί, που ακούει στο όνομα της «Τιμάο». Η Κοριτίμπα είναι… τουρίστρια στα εκτός έδρας ματς.
Εκτίμηση: 1


ΠΡΟΣΕΞΤΕ:
- Παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να θεωρείται το ιστορικό μέλος των «κόκκινων διάβολων», Ράιν Γκιγκς, ο οποίος αρνήθηκε τη συμμετοχή του στο τεχνικό τιμ της ομάδας υπό το Μουρίνιο.
- Ο νέος προπονητής της Άστον Βίλα, είναι ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι, Ρομπέρτο Ντι Ματέο…
- Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να επιβεβαιώσει την πρώτη της μεταγραφή με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο. Ο Ιλκάι Γκουντογκάν θα κοστίσει περίπου 30 εκ. ευρώ στην αγγλική ομάδα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey