×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1

Νίκη με 2-1 στον πρώτο αγώνα των Play off επί του Ηρακλή!

31/03/2015 - 17:42

Ο Κεραυνός Αγ. Δημητρίου επικράτησε με 2-1 του Ηρακλή στον πρώτο αγώνα για τα play off του τίτλου και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στην Ατσική.

Ο Κεραυνός Αγ. Δημητρίου επικράτησε με 2-1 του Ηρακλή στον πρώτο αγώνα για τα play off του τίτλου και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στην Ατσική. Ο Ηρακλής, ο οποίος τερμάτισε πρώτος, θέλει τώρα νίκη έστω και με 1-0 για να πάρει αυτός το πρωτάθλημα, έχοντας το πλεονέκτημα, ενώ την ομάδα από τον Άγιο Δημήτριο την βολεύει ακόμη και η ισοπαλία.

Ή αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στον «βαρύ» από τα νερά αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Μύρινας με το παιχνίδι να κρίνεται στην δύναμη. Οι γηπεδούχοι σαφώς πιο βελτιωμένοι στις γραμμές τους κατάφεραν να φτιάξουν ευκαιρίες και σε μια από αυτές να ανοίξουν το σκορ με τον Ηλία Μαρκάκη μετά από οργανωμένη επίθεση και άψογο σουτ από κοντά του σκόρερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ο Κεραυνός ήταν αυτός που έβαλε τα δύσκολα στον αντίπαλό του, καταφέρνοντας να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Μαρουκάκη. Όμως ο Ηρακλής κατάφερε να πετύχει το γκολ που τον κρατά ζωντανό στο κυνήγι του τίτλου με σκόρερ τον Στρατή Κρίκη διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 στην πρώτη σύγκρουση των δύο «αιωνίων» στο λημνιακό ποδόσφαιρο. Στα αξιοσημείωτα η εξαιρετική διαιτησία του Κώστα Καλδάνη και των βοηθών του.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey