×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1

Φινάλε στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, με τον Διαγόρα να στέφεται και τυπικά πρωταθλητής και να ετοιμάζεται για τα μπαράζ

Κερδισμένος ο… Αετός!

31/03/2015 - 17:40

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο πρωταθλητής Διαγόρας και πλέον στρέφει την προσοχή του στο μπαράζ τίτλου στον Νομό με τον πρωταθλητή Λήμνου. Τελευταίο του θύμα ήταν ο Αιγέας τον οποίο νίκησε με σκορ 3-0 με τους περισσότερους αναπληρωματικούς να ικανοποιούν τον Θόδωρο Παπαλόπουλο με την εμφάνισή τους. 

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο πρωταθλητής Διαγόρας και πλέον στρέφει την προσοχή του στο μπαράζ τίτλου στον Νομό με τον πρωταθλητή Λήμνου. Τελευταίο του θύμα ήταν ο Αιγέας τον οποίο νίκησε με σκορ 3-0 με τους περισσότερους αναπληρωματικούς να ικανοποιούν τον Θόδωρο Παπαλόπουλο με την εμφάνισή τους. Αλλαγές και μάλιστα πολλές είχε και ο αντίπαλος που χωρίς άγχος πήγε να βγάλει την υποχρέωση που είχε. Με την συμπλήρωση δέκα λεπτών ο νεαρός Νεζάι με γυριστή κεφαλιά αξιοποίησε σέντρα από τον Βαμβουκλή ανοίγοντας το σκορ 1-0. Δέκα λεπτά μετά, τα τέρματα του Διαγόρα έγιναν δύο με δράστη αυτή τη φορά τον Βαμβουκλή, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τον άψογο συνδυασμό του ίδιου με τον Χατζηκυριάκο και τον Παπαδόπουλο πριν γίνει ο τελικός αποδέκτης και στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθως ο Αιγέας είχε δοκάρι με τον Χρυσάφη απάντησε με τον ίδιο τρόπο ο Νεζάι και λίγο μετά ο Γκιάτα με όμορφο σουτ από κοντά έγραψε το τελικό 3-0 για την ομάδα του.

Στην Πέτρα η Αναγέννηση Γέρας δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να συντρίψει την Άναξο με 5-1 και να αποχαιρετήσει την χρονιά με τρίποντο. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, αφού ο αγώνας ήταν μονόλογος για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν βρήκαν εμπόδια και κατάφεραν εκτός από τις πολλές ευκαιρίες να σημειώσουν και πέντε γκολ. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Τρεμούλας και Συβρής ενώ το άλλο ο Ράζακ. Ο Λημνιός μείωσε για την Άναξο ενώ είχε και δοκάρι με τον Ματακούλια.

Καλή εμφάνιση και νίκη
Την καλύτερή του εντός έδρας εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησε ο Όλυμπος μπροστά στο κοινό του, καταβάλλοντας με σκορ 3-1 τον αποδεκατισμένο από απουσίες Κεραυνό με 3-1. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι η ομάδα από τον Αφάλωνα παρουσιάστηκε στο γήπεδο με 11, όλους και όλους, ποδοσφαιριστές και μάλιστα για τις ανάγκες του αγώνα επιστρατεύτηκε αναγκαστικά μέχρι και ο Κοντηβέης να αγωνιστεί. Με την νίκη του αυτή ο Όλυμπος ολοκλήρωσε τη χρονιά κατακτώντας την 6η θέση, έχοντας στο ρόστερ του μια νεανική ομάδα εγγύηση για το μέλλον. Με την έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν δύο αξιόλογες ευκαιρίες και κατάφεραν στο 8΄ να προηγηθούν με τον Λαλά. Στο 16΄ ο Τριανταφυλλόπουλος τα διπλασίασε και μετά ο Καλουντζής έκανε το 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός πίεσε πιο πολύ και με απευθείας φάουλ από τον Γιαννάκα μπόρεσε και μείωσε σε 3-1 όπου ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση.

Δεν χαρίστηκε ο «Παλλέ»
Χωρίς άγχος και σκοτούρα αφού ο εφιάλτης της μαύρης ζώνης των μπαράζ είχε φύγει εδώ και λίγες μέρες, ο Παλλεσβιακός πήρε στο τέλος τη νίκη με 2-1 από τον Αετό, ο οποίος καιγόταν για το αποτέλεσμα ώστε να έχει αυτός το πλεονέκτημα στα μπαράζ. Όμως και πάλι με την ήττα η ομάδα των Λουτρών διατήρησε το πλεονέκτημα κατά δύο βαθμών από τον Αλκιβιάδη ο οποίος έχασε και αυτός. Έτσι ο Αετός θα διεκδικήσει την παραμονή του μέσα από την ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ, ελπίζοντας στο τέλος να τα καταφέρει και να σώσει την χρονιά. Μόλις στο 10΄ σε μια μακρινή μπαλιά ο Παπαδημητρίου στην προσπάθειά να απομακρύνει, άθελά του βρήκε τη μπάλα με το χέρι. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Σκαλοχωρίτης, δίνοντας την πρωτοπορία στην ομάδα του. Ο Παλλεσβιακός άγγιξε την ισοφάριση με δοκάρι από τον Καβαλίκα. Στην επανάληψη οι παίκτες του Μάτα κατευθυνόμενοι από τον έμπειρο Σάββα Παπαδημητρίου, ανέβασαν περισσότερο το ρυθμό, πίεσαν τον αντίπαλο φθάνοντας στην ισοφάριση στο 65΄με κοντινό σουτ από τον Μαυρομιχάλη σε μπαλιά από τον Καβαλίκα. Η πίεση του γηπεδούχου ήταν μεγάλη, ζητώντας το γκολ της λύτρωσης και από την άλλη η καλή άμυνα του φιλοξενούμενου κρατούσε καλά. Στο 70΄ μετά από ασίστ από τον Παπαδημητρίου και άψογο δυνατό σουτ από τον Βασίλη Καβαλίκα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Παυλή για το 2-1. Ο νικητής που είχε περισσότερες ευκαιρίες, ζήτησε και δύο πέναλτι σε ανατροπή του Κούτσα χωρίς όμως να δοθεί τίποτα.

Παράπονα Αλκιβιάδη
Στην Θερμή είχαμε άλλη μια νίκη για τον «Οδυσσέα Ελύτη» και από την άλλη παράπονα και φωνές για την διαιτητή Μπάλιακα από τους ανθρώπους του Αλκιβιάδη. Και ειδικά για την αποβολή του Λαμπούκα στο πρώτο 25λεπτο της αναμέτρησης. Ο Αλκιβιάδης έχασε με 3-1 και τώρα ζητείται νίκη στα μπαράζ, για να παραμείνει στην κατηγορία. Από την άλλη η χρονιά έκλεισε πολύ όμορφα για την νεανική ομάδα του «Οδ. Ελύτη», η οποία έκανε καταπληκτική πορεία και πήρε την 3η θέση. Το παιχνίδι είχε φάσεις με τον γηπεδούχο να σημαδεύει δύο φορές τα δοκάρια με τον Μιχαλακέλλη και στο τέλος του ημιχρόνου μετά από στημένο του Πιπερά, ο Βαριεμέζης ο οποίος έγινε κάτοχος της μπάλας έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 1-0. Αυτό όμως δεν την εμπόδισε τον Αλκιβιάδη να σταθεί αξιοπρεπώς με τους δέκα παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο. Αποτέλεσμα ήταν να ισοφαρίσουν στο 75΄ μετά από λάθος του Τσουμάκου που το εκμεταλλεύτηκε ο Γονιδέλλης ο οποίος χρίστηκε σκόρερ. Η χαρά όμως δεν κράτησε για πολύ αφού ο «Οδ. Ελύτης» και πάλι από στημένη φάση με τον Μιχαλακέλλη, τροφοδότησε τον Τσιπά και εκείνος με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στη φάση αυτή πάλι τα παράπονα από τους φιλοξενούμενους ήταν έντονα, ισχυριζόμενοι ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή του τέρματος του Πολυμιάδη. Το γκολ όμως μέτρησε κανονικά και έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Λίλα να πλασάρει ιδανικά και να κλειδώσει την νίκη στην ομάδα του κάνοντας το 3-1.
Χωρίς άγχος Ερμής και Πολιχνίτος ικανοποίησαν τον κόσμο που πήγε να τους παρακολουθήσει στο γήπεδο των Παμφίλων. Το τελικό σκορ βρήκε νικητή τον Ερμή, ο οποίος διπλασίασε τις νίκες του και ολοκλήρωσε της υποχρεώσεις του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από την άλλη και για τον νεοφώτιστο Πολιχνίτο η χρονιά κρίνεται αρκετά καλή και η ομάδα μπόρεσε να κρατηθεί στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα ανοίγοντας το σκορ με την συμπλήρωση 15 λεπτών με σουτ από τον Ξυνό για το 0-1. Μάλιστα είχαν και ευκαιρίες με τους Νικέλλη και Καγιάκτσα οι οποίες δεν ολοκληρώθηκαν. Ο Βασίλης Καλιμαντζέρος σε ένα ακόμη παιχνίδι δοκίμασε τα δυνατά του πόδια, όπως είχε κάνει και με τον Αλκιβιάδη και με άπιαστο σουτ φάουλ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στην επανάληψη το παιχνίδι παρέμεινε ανοικτό για τις δύο ομάδες, στα μισά του δευτέρου μέρος ο Πολιχνίτος έμεινε στο γήπεδο με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μιμή και ο συνήθη ύποπτος σε τέτοια παιχνίδια ο Λάμπρος Γιαλαμάς με δύο δικά του προσωπικά γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την ομάδα του.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey